elenco Aziende - HOME PAGE -

Első Beauty & Wellness
< NOVISOFT BACK

Fodrászati ​​kellékek - NOVISOFT


ELSő BEAUTY & WELLNESS
Az első szoftver kozmetikusok , fitness központok és gyógyfürdők


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Első Beauty & Wellness
Az első szoftver kozmetikusok , fitness központok és gyógyfürdők

tervezett kozmetikusok és szépségszalonok, egészségügyi klubok, gyógyfürdők
Első Beauty & Wellness az ideális program azok számára, akik szeretnének egy élvonalbeli mégis gazdaságos megoldás, Prime Beauty & Wellness már teljes irányítását az ügyfelek előzetes bejelentkezés alapján, köszönhetően a csodálatos heti tervezés erőforrásokkal, az egyéni kezelések, tudod tartani őket azzal a képességgel, hogy kezelni a csempe gyűjtőhelyre. A beépített, a raktár vezetősége tudja, hogy mindig tudja, a leltár és mely termékeket részesítik előnyben a vásárlók.
A Prime Beauty & Wellness adhat adóbevételek vagy pénzbevételeket a terminál érintőképernyő (érintés érzékeny monitor az ujjak.)
Az átvételi elismervény (formában fogadta el mindazokat, akik szeretnék, hogy megszabaduljanak a költségek időszakos felülvizsgálatának fiskális), gyors és intuitív, egyszerűen válassza ki a termék vagy szolgáltatás, hogy feltöltse, természetesen akkor is kezelni a transzferek, a kedvezmények és az összesen sorban. Az ár a termék vagy szolgáltatás automatikusan a listán, de lehet változtatni az üzemeltető is, köszönhetően a kényelmes funkciók közé tartozik a készpénz összegének kapott automatikus kiszámítása a többit, akkor elkerülhető minden fajta error. Alternatívájaként az adót átvétel csatlakoztatható szinte minden pénztárgépek piacán nyomtatáshoz bevételeket. A Prime Beauty & Wellness're tud a második, a tervezés és a menedzsment találkozók, elérhetőség és határon pe nap / idő, erőforrás (fény, szoba, hely) és a munka.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy