elenco Aziende - HOME PAGE -

Első Doctor
< NOVISOFT BACK

Fodrászati ​​kellékek - NOVISOFT


ELSő DOCTOR
Az első szoftver az orvosi és az egészségügyi szakemberek


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Első Doctor
Az első szoftver az orvosi és az egészségügyi szakemberek

tervezett orvosi és egészségügyi szakemberek
Első orvos a szoftver célja, kezelésére vonatkozó egészségügyi központok és tanulmányozta a tevékenységét az egészségügyi szakemberek. Az egyszerű kezelését meg tudja-e kezelni a ciklus kapcsolódó tevékenységek a beteg és a minden igényt a munka és a menedzsment a tanulmány.
Az első Doctor lehetővé teszi az orvosok, hogy a tökéletes szervezés idejüket, köszönhetően a betegek kezelésében / ügyfelek átfogó és integrált központi tervezés találkozók, minden mindig látható a képernyőn, és beállíthatja vagy módosíthatja egy találkozót egy pillanat alatt.
Minden egyes adatbázis beteg / kliens tud csatolni, és utalni kell minden olyan típusú dokumentum (word, pdf, stb), és a képeket.

első orvos természetesen lehet telepíteni a hálózat és így használható egyidejűleg különböző helyszíneken (az orvosok, a titkár, stb.), tudja kezelni korlátlan számú orvosok mindegyike progresszív számozása adózási dokumentumok. Első orvos is integrálja a speciális funkciót a szöveges üzenetek vagy e- mailek a betegek / kliensek, hogy emlékeztesse a találkozót, vagy bármilyen más típusú figyelmeztetés.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy