elenco Aziende - HOME PAGE -

TAPASZTALAT PLAYCOOL
< ARTIST BACK

Gel és befejezni a haj - ARTIST


TAPASZTALAT PLAYCOOL
TAPASZTALAT PLAYCOOL
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 87283 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TAPASZTALAT PLAYCOOL
TAPASZTALAT PLAYCOOL

TAPASZTALAT PLAYCOOL
Dinamikus, fiatal, profi, vonal PLAYCOOL a frizuráját, a Hajlakk, mousse, gélek, viaszok variáció hatású, puha, erős, fényes, nedves, göndör, amelyek növelik a kreativitást, a fodrász.

MATWAX - szobrászat viasz matt - matt viasz modellezés eredmény nem zsíros Mat feszes fürtök és az átlagos forte.Definisce modell kiemelve a stílus a fodrász.

GLOSSWAX - modellező paszta - feldolgozás paszta stílus a természetes média meghatározása. Hozzon létre egy shine hatást textúrák tökéletes mozgás.

RASTAWAX - fixáló viasz - Wax jamaikai rasta meg ultra erős, hogy lehetővé teszi, hogy a penész és farag hatállyal rettegés.

PATÈWAX - modellező agyag - gyurma matt hatás, amely meghatározza és elválasztja a szálak. Lehetővé teszi, hogy hozzon létre hatások a vintage stílus divat trend.

AQUAWAX - illatos viasz stílus - stílus viasz vizes hatású fényes, modell és hidratálja a hajat szálankénti és a korlátozás nem vonatkozik a kreatív és eredeti néz ki a közepes tartsa nedves hatású.

ARGANWAX - viasz szerkezetátalakítás - szerkezetátalakítás és viasz modellezés, ad egy faragott hatású és extra fényt a fedőanyag.

box : 100 ml tégely.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy