elenco Aziende - HOME PAGE -

varázslók
< DAVINES BACK

Gel és befejezni a haj - DAVINES


VARáZSLóK
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 81159 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

varázslók

stílus és befejező
Davines széles választékát kínálja a szokatlan és finomított termékek, amelyek lehetővé teszik, hogy a kreatív játék fejlesztése egy hiteles és eredeti kifejezés a stílus. Anyagok és atipikus változás művészek, az úgynevezett igazi művész eszközöket, ideális stúdiójában szobrászati ​​haj. A siker a vonal a stílus és a befejező magas minőségű termékek differenciált tényezők a birtok és a különböző hatások által meghatározott megfelelő összegeket, volt a témája a növekvő érdeklődés a részét a végfelhasználók, a főhős a kreatív folyamat oldalán a fodrász a használatát Wizards finomhangolásra.

N. 11. ragasztó VARÁZSLÓ
Pillanatragasztó univerzális, ultra gyors beállítás ideális létre extrém építészeti hajjal. A rostos textúra, amely egyesíti a legújabb generációs gyanta és növényi nyersanyagokból nyert durumbúza biotechnológia, rugalmas stílus.

N. 12 CEMENT POR Varázsló
Por cementáló oldható megfoghatatlan por, keverve styling termékek krém, viasz, gél vagy mousse, lehetővé teszi, hogy növelje a rögzítő erejét a terméket. Tagjai kizárólag értékes gyanták is, testreszabható stílus egyetlen szintre.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy