elenco Aziende - HOME PAGE -

BE szőke - tiszta BLONDE könnyű krém
< ALTER EGO ITALY BACK

Haj fehérítő - ALTER EGO ITALY


BE SZőKE - TISZTA BLONDE KöNNYű KRéM
krémek , fehérítő
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 69568 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

BE szőke - tiszta BLONDE könnyű krém
krémek , fehérítő

BE szőke az első olyan színes és professzionális termékeket kizárólag gyártották, hogy megfeleljen minden igényeit természetes szőke haj, fehérített vagy fehérített. A tartomány BE BLONDE egyesíti a tulajdonságait rekonstrukció, mély táplálkozás és maximális fényerő a speciális hatóanyagok kiválasztott Eco -certified nélkül parabének :
• Aktív Shine összetettebb : egy összetevő természetes eredetű kivont a magokat a pálmafák Brazília ad különleges fényt és ragyogó, világító és visszatért a cselekvés.
• Inca olaj : tápláló olaj, kivont a magokat az azonos nevű növény őshonos Peru, elismert anti -aging és szerkezetátalakítási tulajdonságait.

tiszta BLONDE könnyű krém a fehérítő krémet kozmetikumok köszönhetően a krém megfogalmazása lehetővé teszi a nagyobb ellenőrzést és a könnyű alkalmazási technikák egy villám legfeljebb 7 hangok. Alkalmas minden alkalmazási technikák (mechès, napégés, balayages, shatush és karcolások), tökéletes villám térképek megtekintéséhez vagy szabad kézzel. Ezt fel lehet használni a pácolás vagy elszíneződés a szolgáltatás együtt a Total ÖSSZESEN BLONDE AKTIVÁTOR.
box : zacskó 500 g.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy