elenco Aziende - HOME PAGE -

DE : C PREMIUM CREAM
< ALTER EGO ITALY BACK

Haj fehérítő - ALTER EGO ITALY


DE : C PREMIUM CREAM
fehérítő krém nagy kozmetikai akció
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 87643 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DE : C PREMIUM CREAM
fehérítő krém nagy kozmetikai akció

fehérítő krémet nagy kozmetikai akció, kiterjeszti a meglévő tartományban műszaki termékek Decoego professzionális fehérítés. Ez egy 360 fokos szolgáltatást, a leghagyományosabb csíkok fóliával, karcolások, balayages, könnyű stroke egy spatulával vagy fésű, a különböző kontraszt technikák.
Köszönhetően a krémes textúra, sűrű és kompakt és molekuláris összetételét fokozott a hidra Loock innovatív rendszer, lehetővé teszi a nagyobb a könnyű alkalmazás és alkalmas minden technikák elszíneződés.
A textúra utal, hogy az az érzésem, a tápláló és kozmetikai kezelés, amely nem megmerevedik, és nem szárad a haj az alkalmazás során fázisok. Tartalmaz : Méhviasz, Kukorica, Shea vaj, kaolin.
Egyedülálló Hydra Loock rendszer alapja méhviasz lehetővé teszi, hogy a hatóanyagokat egy biztonsági háló körül a szőr, mint a védő méhkas. Ez a mechanizmus természetes eredetű részesíti előnyben egyenletesebb tejszínt, és lehetővé teszi a jobb fogást a haj szerkezetét.
Ezen kívül, a keresetet a Bio- légkondicionálás gondoskodó rendszer alapú Protein Kukorica, segít, hogy kiegyensúlyozzák a haj természetes fehérjetartalmát, ami teljességet színű, a fényezés és a vitalitás.
csomag : zacskó 250 gr.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy