elenco Aziende - HOME PAGE -

JOC COLOR LINE
< BAREX BACK

Haj fehérítő - BAREX


JOC COLOR LINE
JOC COLOR LINE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 83693 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

JOC COLOR LINE
JOC COLOR LINE

fehérítő por BLUE - hatás antigiallo
D -panthenol
Elszíneződik a legnagyobb tiszteletben a bőr és a haj, és egyenletesen halványítja kifogástalan eredményt. Fehérítő por COLOR LINE JOC úgy tervezték, hogy az elszíneződés összegek, átlagok, vagy olvassa el, kiemeli, pácolás és balayages. A képlet a D-panthenollal cselekmények védelmével és hidratáló a haj, míg a kék pigmentek teszik ki a semlegesíteni a hatása, hogy a sárga szín sokkal természetesebb. Köszönhetően a szemcsék az azt alkotó, fehérítő por nem eloszlassa a levegőben a keverés során, így biztosítva a munkakörnyezet biztonságosabb és egészségesebb.
A D -panthenol, fontos szövetségese, a provitamin, amelynek tulajdonságai ismertek és értékelik évek szakmai haj. Használatos készítmények hatékonyabban, javítás által okozott agresszív kémiai vagy mechanikai kezelésekkel, fenntartva a megfelelő szintű hidratálást, és megakadályozza kiszáradását, a haj és a megfogalmazása töredezett. A képletben a fehérítő por D -panthenol szinergiában működik, speciális kationos összetevők, amelyek a haj puha, rugalmas és könnyen fésű.
használatának módja : egy nem fémes tálba öntsünk két evőkanál por, és adjunk hozzá az oxidáló emulzió mennyisége szükséges, hogy a kívánt konzisztencia (2 tömegrész oxidálószer és 1 rész por).
Joc oxid használata a 20/30/40 Vol. mértékétől függően a kívánt fehérítő. Célszerű tehát, hogy ellenőrizzék a foka fehérítő telepítés során (minimum 20, maximum 35 perc). Alaposan öblítse le langyos vízzel, majd folytassa a Joc Re - Balance sampon.
box : 250 g zsák csomag 2

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy