elenco Aziende - HOME PAGE -

KÉK DECO POR - FEHÉR DECO POR
< EXTREMO BACK

Haj fehérítő - EXTREMO


KÉK DECO POR - FEHÉR DECO POR
szépség frizura
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 67205 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
KÉK DECO POR - FEHÉR DECO POR
szépség frizura

DECO Powder Blue a fehérítő por kék kompakt fokozott intézkedések elérni a tökéletes szőke maximális villám. Úgy működik, a lehető legnagyobb biztonság és a sokoldalúság. Ideális a villám gyors és erőteljes akár 7 árnyalatok a természetes vagy festett haj. Formula Ultra - kompakt, nem hoz létre a por hatása előkészítése során, és ne lélegezze be a levegőben lebegő részecskék. Tartalmaz hidratáló hatóanyagok, hogy egészségének megőrzése a haj. A képlet a kék pigmentek anti- sárga keresetet különösen alkalmassá teszi a technikák csíkok és kiemeli, hogy a levegő vagy a védett (fóliák).

DECO FEHÉR POR a fehérítő por fehér por megfogalmazás a nehéz a nem-felejtő, tele kiváló minőségű alapanyagok és pigmentek, a kék- lila, hozamok kiváló fehérítés bármilyen technikával (csíkok, elszíneződés, napégés, stb.) maximális tisztelet a hajat, megakadályozza a színe változik narancssárga - sárga.

használat módja : , védőkesztyűt, folytassa a keveréket jól szellőztetett helyen, öntsük egy nem fémes tálba, és adjuk hozzá a szükséges adagot, kis adagokban az oxidáló emulzió, amíg nem kap az összhang kívánt. Keverjük össze alaposan, hogy az oxidálószer 10-20-30 vagy 40 térf egy keverési arány 1:2
box : tégely 500 gr.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy