elenco Aziende - HOME PAGE -

TELJESÍTMÉNY TECH
< FARMAGAN BACK

Haj fehérítő - FARMAGAN


TELJESÍTMÉNY TECH
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 80851 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TELJESÍTMÉNY TECH

fehérítő krémet

fehérítő krém a haj nagy villámlás erejét. A textúra a keverék lehetővé teszi számunkra, hogy olyan technikák a munka gyorsabb és biztonságosabb.
használat módja : a használat előtt, manipulálják a borítékot, hogy vékony a terméket. Hígítási arány: 1:02 Figyelem: keverjük össze a nem fémből készült tartály. Oxidánsok használni: READY PERFORMANCE OXY 10-20 - 30 - 40 kötet, saját belátása szerint a fodrász értékelése alapján készült. Shutter sebesség : akár 45 percig attól függően, az értékelés a fodrász. Ajánlott fehérítés és pácolás túl közel a bőrt. Ideális villám technikákat természetes és festett haj különösen strukturálatlan.
box : cső 40 gr, 250 gr borítékot.

fehérítő por
Kompakt és fehérítő teljesítmény. Megfelelően keverve az oxidáló emulzió biztosítja a krém alkalmas az összes technikát.
használat módja : hígítási arány : 1:02. Figyelem : keverjük össze a nem fémből készült tartály. Oxidánsok használni: READY PERFORMANCE OXY 10-20 - 30 - 40 kötet, saját belátása szerint a fodrász értékelése alapján készült. Záridő : 15 és 60 percig attól függően, az értékelés a fodrász. Ajánlott erős fehérítés természetes haj és erős, pácolás mély színű haj nem különösen érzékeny a frizurák és színek nagyon sötét háttérrel.
box : 20 g tubus és üveg 500 gr.

fehérítő por KÉK ammóniamentes
Ammónia -mentes fehérítő por a haj, különösen finom és kompakt. Lehetővé teszi, hogy kiváló eredményeket fehérítés. Tiszteletben tartja a haj szerkezetét.
használat módja : hígítási arány : 1:02. Keverjük össze a nem fémes konténer. Oxidánsok használni: READY PERFORMANCE OXY 10-20 - 30 - 40 kötet, saját belátása szerint a fodrász értékelése alapján készült. Záridő : 15 és 60 percig attól függően, az értékelés a fodrász. Ajánlott fehérítés festett haj, sérült, és nagyon finom. Nagy a mosás és a pácolás pácolás fény.
box : 20 g tubus és üveg 500 gr.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy