elenco Aziende - HOME PAGE -

FULL COLOR
< DIKSON BACK

Hajfestékek - DIKSON


FULL COLOR
korrektorok csepp
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 102385 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

FULL COLOR
korrektorok csepp

ma Dikson paletta gazdagodik meglepő újítás : a szín kiigazítási csepp kevert színek oxidáció. Ez a forradalmian új laboratóriumok által vizsgált Dikson ered együttes eredménye a kizárólagosság és egyedi színek a könnyű használat. Lehetővé teszi, hogy az egyéni színek és a tükröződés intenzívebbé teljes tiszteletben tartása az egészségre a haj. A korrektorok FULL COLOR aktus enyhítő vagy erősítő eredménye oxidációs hajfesték. Az összeg a felhasznált termékek függ a támogatási intenzitás a kívánt eredményt elérni.

árnyalatok : 4 KÉKBROWNPURPLERED. A folyadék textúra és a praktikus cseppentő a könnyű használat érdekében a termék kell keverni krémmel színező. Használata a korrekció nem módosíthatja a zársebesség, a festés.
használat módja : FULL COLOR mix legpontosabban egy utasításokat alkalmazhatóságának asztalra. Győződjön meg arról, hogy minden alkatrész alaposan összekeverjük. Egy alapos keveredés nem tudta befolyásolni az eredmény a megfelelő termék. A keveréket teljes színbena színe a krém lesz nagyon intenzív, de a hatása a haj nem változtatták meg. Amelyet kizárólag professzionális felhasználásra. A BLU ideális, hogy tompítsa az árnyalatok tartozó természetes sorozathasználják a számláló szín, hogy kapcsolja ki a meleg gondolatok (narancs és piros). Növelje lefedettség fehér haja. A barna használják vértezze fel a színárnyalat árnyalatú, kivéve a vörös és a mély vörös. A RED használják erősítik a árnyalatú piros minden színben. Különösen ajánlott árnyalatú pirospiros, lilanarancsrézbonbonbarnamahagóni fokozza az eredményt. A lila jár lesemlegesítő vagy hűtés a sárgás tónusok és arany minden színben.
box : 10 ml -es lombikba.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy