elenco Aziende - HOME PAGE -

SZÍNES ECHOS
< ECHOSLINE BACK

Hajfestékek - ECHOSLINE


SZÍNES ECHOS
színezés a krém méhviasz
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 141656 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

SZÍNES ECHOS
színezés a krém méhviasz

Szakmai hajfestés krém méhviasz és a c-vitamin. Az innovatív képletet hoz létre, magas teljesítmény is a legkülönfélébb környezeti és éghajlati feltételek mellett így a haj fényes és világos. Különleges hatóanyagainak biztosít a haj természetes védelmet tesz egy légkondicionáló akció és bőrpuhító. SZÍNES ECHOS biztosítja a teljes lefedettséget a szürke haja, és lehetővé teszi, hogy tartós színek köszönhetően a c-vitamin antioxidáns Ajánlott használni kombinálva az oxidáló krém Echosline a hang visszatükrözés magas stabilitásának biztosítása, és csökkenti a szín tonizáló emulzió.

árnyalatok: ECHOS színe áll rendelkezésre, élénk árnyalatú, osztva 120 20 sorozat: természetes természetes természetes intenzív 'Hamu' EXTRA "Matt" BAHIA "Intenzív" BÉZS "Hamu 'Réz' ARANYBARNA 'ARANYBARNA' CHOCOLATE BROWN"Trópusi arany réz"AUBURN" mély réz " MAHAGÓNI "VIOLA" ROSSI "mély piros"ROSSI"EXTRA"Tonalizzatori"6 4 3 pasztell és semleges 1 fokozója Lighteners.

használati utasítás: egy fémes edényben ' 1 + 1 a 5 mix (pl.: krém 50 ml + 75 ml oxidáló emulzió krém Echosline előre meghatározott mennyiségben). A Super-villám sorozat, meg kell keverni 1 + 2 (pl. 50 ml tejszín + 100 ml oxidáló emulzió Echosline 40 v/v). Hang-on-tone cream ECHOS szín ""színező és alakformálás sampon haj"1 + 2 tejföl hígítás ajánlott a élénkíteni krémes Echosline: 7 kötet. A tonalizzatori Echosline elvárják, hogy a legjobb eredményt az alkalmazások, mint a fehérítés gróf "csíkok" leégés alapjaiból "kiemeli" ellentétek és a színek, a lighteners.

csomagolás: 100 ml-es csőbe.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy