elenco Aziende - HOME PAGE -

CROMAKEY -OIL
< EMSIBETH BACK

Hajfestékek - EMSIBETH


CROMAKEY -OIL
olaj festés a high -tech ammónia -mentes


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
CROMAKEY -OIL
olaj festés a high -tech ammónia -mentes

ROMAKEY -OIL az új rendszer az olaj festés a high -tech ammónia -mentes, könnyen használható, amely magában foglalja és világosítja akár 4 tonna rendkívüli csemege. Ez egy olyan rendszer nagy intenzitású color ammónia nélkül kellemes illat, nincs füst. Biztosít 30 %-kal több tartós színt köszönhetően az olaj, ami behatol tovább a haj szál. Az olaj alapú készítmény kezelésében olajsav alkohol, olajsav és kationos polimerek teszi a haj fényes és rendkívül ragyogó. Ez könnyít, és azt is lehet használni, mint egy hang-on -tone. Borítók szürke haja 100%-os közvetlen, és nem folt a bőrön.

könnyen alkalmazható, és ad egy kellemes érzés a jólét az alkalmazás során. Együtt Cromakey -Oil jött létre Cromakey -Oil szérum fehérje, a non- öblítő kondicionáló a fehérje - alapú kationos keratin új generációs, 100%-ban felszívódó a hajat, hidratálja és táplálja a hajat előnyben felszívódását színes.

Shades áll 60 árnyalatok a tartományban : a természetes, intenzív, természetes hamu, arany, arany-, kőris -, réz-, mahagóni, intenzív vörös -, fa-, és semleges (NN).

használatának módja : egy nem fémes tálba vagy keverednek rázógépen 75 ml Cromakey -Oil 75 ml -In Cromakey Aktivátor alapján az arány 01:01. A SOROZAT : keverjünk össze 75 ml CROMAKEY - olaj 115 ml Cromakey - aktivátor alapján az arány 1:1.5.

box : flakon 75 ml- doboz, 3 db.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy