elenco Aziende - HOME PAGE -

DIANTEA
< KOMIS BACK

Hajfestékek - KOMIS


DIANTEA
Szakmai színezőanyag nélkül ammónia-nélkül a rezorcin PPD-nem


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
DIANTEA
Szakmai színezőanyag nélkül ammónia-nélkül a rezorcin PPD-nem

Finom, illatos, nagy gray kör, a tökéletes és hosszantartó szín, a maximális tiszteletben tartása, a bőr és a haj: a főbb jellemzői az új hajszín DIANTEA. Ezek a jellemzők származik egy alapos tanulmányt és elemzést az alapanyagok áll. El, ezért, ammónia, a rezorcint és a PPD (p-fenilén-diamin), helyettesít őket-val más összetevők kevésbé agresszív és funkcionális. Ez is dúsított hidratáló hang, puhaságot és fényt a haj és a ceramidok helyreállítására és fenntartására a bőr barrier. Is a KOMIS, DIANTEA színű, termelő szabályai szerint továbbra is a tanulmányok és vizsgálatok, a műszaki csapat vezető folyamatosan nyereség festék összetételét, és a legnagyobb figyelmet a termék biztonságát.

árnyalatok: Fekete-sötét barna 3-1:4-5-6 sötét szőke világos barna barna-szőke 7-8-9 világos szőke szőke; ARANY: 6.3 sötét aranyszőke; Réz: 7.43 réz aranyszőke; Fantázia: 3,05 csokoládé; SZUPERKÖNNYŰ: 9000 természetes szőke super.

használati utasítás: DIANTEA színező krémmel műszakilag tökéletes és lenyűgöző eredményeket kapunk. DIANTEA színező krémet kell használni az arány 1 rész határozottan színező krém + 1.5 antioxidáns stabilizált hidrogén-peroxid emulzió (fél cső (50 ml) + 75 ml, 30, 40 kötetek 20 stabilizált oxigén).

Fontos: DIANTEA krémhajfestékben is lehet használni, mint egy hagyományos haj festék hígítás 1 + 1 követően a klasszikus rendszer (1 rész, 1 rész szín krémes DIANTEA + antioxidáns). Így kiemelni a legtöbb teljesítmény és ad nagyobb hangsúlyt a nuançature, ugyanakkor, tartás tökéletesen egészséges fényét és hang színhűségű lehetőség.

csomagolás: 100 ml-es csőbe, egyenlő 2 alkalmazásokat.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy