elenco Aziende - HOME PAGE -

KEVERJÜK ÖSSZE A BIO
< MIX-UP BACK

Hajfestékek - MIX-UP


KEVERJÜK ÖSSZE A BIO
a biogazdálkodás és a C-vitamin nyert kivonat


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
KEVERJÜK ÖSSZE A BIO
a biogazdálkodás és a C-vitamin nyert kivonat

A kutatás Mix Up , az új állandó haj színező krém szervesen nyert kivonatot és c-vitamin A színezés egy innovatív technológia, amely meghosszabbítja a hatás szín védelme és megerősítése a haj szál alapul. Van egy élvonalbeli termék, amely biztosítja a tökéletes tömítettség és a maximális szín konzisztencia results, teljes lefedettség a fehér haj, hogy egy rendkívüli brilliance.

árnyalatok: 61 árnyalatok természetes sorozat , Hamu, GOLDEN , Természetes AUBURN, ROSSI , Csokoládé, DILIS , MAHAGÓNI, VIOLA , BÉZS, és SUPERLIFT varázslat.

használati utasítás: válassza ki a oxidáló emulzió krém, attól függően, hogy milyen hatást szeretne elérni (10 vol 3 %, hogy a sötétíteni a hang és szín színtelenítettek; 20 Vol. 6 %-a hang-on-tone színezés , terjed ki a fehér haj, könnyebb egy hang; 30 Vol. 9 %-a közepes villám a 2 vagy 3 hangok; 12 térfogatszázalék 40 az erős villámlás 3 vagy 4 hangok). Egy fémes edényben keverjük össze a krém egy része és egy része, és fele
oxidáló emulzió krém (1: 1 , 5). Ha használja ULTRA-villám krém sorozat árnyalatok keverjük össze egy része a tejszín és a két és fél részei oxidáló emulzió krém 40 térfogatszázalék, (1: 2 , 5). Egyenletesen a keveréket készített mosatlan haj színezéket , hagyva jelentő 10-30 perc; majd óvatosan öblítsük le a hajat, meleg vízzel, és csinál egy sampon utáni szín (pH 4 , 5).

csomagolás: 100 ml-es csőbe.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy