elenco Aziende - HOME PAGE -

PLATINUM BRUSH - kerámia henger
< GIUBRA BACK

Hajkefe - GIUBRA


PLATINUM BRUSH - KERáMIA HENGER
PLATINUM BRUSH - CILINDRO a ceramica


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
PLATINUM BRUSH - kerámia henger
PLATINUM BRUSH - CILINDRO a ceramica


• kerámia bevonatú henger a hő egyenletesen oszlik meg a felület károsodásának megelőzésére a bőr és a haj. Egy ecsettel készült, hagyományos alumínium hengerek nem kezelik felhalmozódik a sok hőt egyetlen pont, amely ennek következtében melegszik túl. A henger PLATINUMhelyetteborítja kerámia hőt egyenletesen van diszpergálva a felület felett, így megakadályozza esetleges károkat, hogy a haj és a bőr. iskerámia egy nem fém ásványikémiailag kikristályosodottdolgozott a nagy nyomás és a magas hőmérséklet általában nevezik Bio - kerámia. Ez az anyag Bio - kerámia kiadások infravörös sugarak, amelyek bizonyítják, hogy rendkívül hasznos, hogy elkerüljük a töredezett és védi a bőrt a túlzott meleget.

• NANO ezüst technológia megakadályozza a baktériumok és gombák. Ezüst (Ag +) is elismertékősidőkmint olyan anyag, amely rendelkezik a természetes hatalmak, amelyek segítenek megelőzni a kialakulását a gombák és baktériumok antibakteriális tulajdonságokkal. maximalizálása érdekében ezeket az előnyöket a Nano Silver technológia.
Más szavakkalamikor az ezüst egységekre osztva nanoméretűazaz 1000000. vastagsága az emberi hajszála benne rejlő előnyöket, a Silver, amelyek magukban foglalják az anti -bakteriális funkcióméregtelenítő és sterilizálómég inkább koncentrált és hatékony. A kefe Platinum Nano Silver technológia haj kapnak egy határozott előny.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy