elenco Aziende - HOME PAGE -

MARROW bambusz
< ALFAPARF BACK

Kezelések - Hajápolás - ALFAPARF


MARROW BAMBUSZ
MIDOLLO DI BAMBOO
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 97183 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

MARROW bambusz
MIDOLLO DI BAMBOO

rekonstrukció kezelést a sérült haj, a sérült és legyengült
A kezelés helyrehozza a károkat, hogy a belső szerkezete a haj, hogy visszaállítsa a kohézió a kutikula és a kéreg, és helyreállítsa a integritását a felület.

SZERKEZETÁTALAKÍTÁSA sampon
Hatékony tisztító dúsított értékes összetevőket rimineralizzati a folyamat megkönnyítése érdekében a szerkezetátalakítási a haj szál.
Palackok 250 és 1000 ml.

FELTÖLTÉSE maszk
Átalakítása kezelés javítási és erősítse a sérült haj, sérült, legyengült. A bio- helyreállító hatását bambusz csontvelő regenerálódását elősegíti a globális struktúra. Tube 250 ml-es és 1000 ml-es üvegben.

MEGÚJÍTÁSÁNAK krém
Egyszeres dózisú kezelés öblítés nélkül javítani, és erősíti a hajat törékeny, rendkívül sérült és legyengült. A gazdag koktél szabályozott felszabadulású nyomelemek. Használt fokozatosan lehetővé teszi, hogy megtalálja a 100 %-a, az egészség és szépség természetes hajat. Injekciós üveg 13 ml- doboz 6 db.

NAPI JAVÍTÁS
No- öblítő spray- kezelés rendkívül sérült és törékeny haj. Átalakítása azonnali véglegesítése az újjáépítési folyamat lezárásával a kutikula és biztosítja a hatékony védőgátat. Kozmetikai szereket, hogy kiváló hajbontó, folyadékpótlás és fényét. 125 ml-es flakon.

kauterezés SZÉRUM
Szakmai kezelés mély rekonstrukciója rendkívül sérült, legyengült hajat. Thermo - aktív készítmény helyrehozza a legmélyebb sérülés, felüdítő a belső anyagot a haj. Injekciós üveg 13 ml- doboz 6 db.

PRO koncentrátum
A kezelés elsősorban sokk a globális rekonstrukció az egyszerűség, amely a sérült és legyengült hajat. Újra a belső ügye helyreállítása haj erő, vitalitás és a rugalmasság. Pot 500 gr.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy