elenco Aziende - HOME PAGE -

B.TOXKARE emelő rendszer
< ALTER EGO ITALY BACK

Kezelések - Hajápolás - ALTER EGO ITALY


B.TOXKARE EMELő RENDSZER
B.TOXKARE emelő rendszer
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 55854 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

B.TOXKARE emelő rendszer
B.TOXKARE emelő rendszer

A professzionális kezelés rendkívüli töltőanyag és anti- et és hogy, hála a szinergia az aktív generáció biztosítja a hatékony beavatkozás és gyors, azonnali eredményt, miközben minimalizálja a hiányosságokat a haj. Haj több tartalommal megtölteni, és a kutikula Kompakt és, hála a -ezte hialuronsav, Keratin, és kollagén, amelyek a hajszerkezet rugalmasságát és és fényét.

Prepping SHAMPOO
Sampon elõkészítõ, hogy megtisztítja a mély eltávolítja a szennyeződéseket és a és a túlzott stílus. L -ezte hatékonyságát a készítmény előkészíti a hajat, hogy jobb abszorpcióját kezelés, megszüntetését lehetővé tevő szérum B.TOXKARE behatolni minden -ezte belsejében a haj, kezd a maximum -ezte plumping lépéseket.

Package : 750 ml-es palack számára szakmai és 300 ml-es palack viszonteladási.

Lifting Serum
Speciális kezelés hatása botox, töltés és plumping. Regenerálja és erősíti a hajat -ezte belső helyreállítása és blogodba rugalmasságát és, vitalitás, puhaságát és fényét haj fiatal és egészséges. A hidratáló és simítása -ezte hialuronsav átalakítja a haj szál, míg a kollagén és a keratin exalt l -ezte rugalmasságát és és corposit teljes körű Hair, Élénk és, puha és hidratált.
módon d -ezte használata : A -ezte külön adagoló fecskendő és, Vegyünk 10 ml- közép és rövid haj és, 20 ml közepes hosszú haj. Alkalmazza a hossz szakaszonként, masszírozni a hajat, hogy megkönnyítse az elosztó és a penetráció a termék és szabadidő, belső, a szál. Hagyjuk állni 15 percig hőforrás (nincs sisak), vagy műanyag kupak. Végén az exponáló, öblítés nélkül, Contouring Cream B.TOXKARE alkalmazni irányított d -ezte használatát.
Package : üveg 10 x 20 ml.

kontúrvezér- CREAM
Cream tömítőanyagot, hogy befejezi a kezelést B.TOXKARE, tökéletesen záró cuticles és folyamatosan aktív egész -ezte belső szál. L -ezte nagy mennyiségben tartalmaz hialuronsav és, kollagén és a keratin hidratálja és táplálja a mély és.

módon d -ezte használata : után expozíciós idővel Lifting Serum B.TOXKARE, visszavonja a -ezte spatulával összegét szükséges a tejszínt és alkalmazza a termék minden hosszúságú és, elosztva egyenletesen. Hagyja 10 percig bekapcsolva, majd öblítse le.

Package : 500 ml-es palack számára szakmai és 200 ml-es palack a viszonteladási.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy