elenco Aziende - HOME PAGE -

DIKSON ARGABETA FEL FINOM SZŐR
< DIKSON BACK

Kezelések - Hajápolás - DIKSON


DIKSON ARGABETA FEL FINOM SZŐR
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 28808 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DIKSON ARGABETA FEL FINOM SZŐR

Finom termékek a titok – Gızök hatások ARGABETA sorban finom szőr nélkül kötet. Mellett combining a cellulóz por és édes narancs illóolaj és Argan olaj jótékony tulajdonságait, haj vége volumizzati a szív rost root tip. Cellulóz por, vízzel érintkezik, növeli a kötet, és nyugszik a haj, növeli a sűrűsége a haj szál, láthatóan javítása textúra. A kötet konszolidált köszönhetően a szárítás, és garantálja a vékonyszálú haj kötet megvastagodása és dúsító fellépés nélkül. Édes narancs illóolaj és Argan olaj védi a hajszerkezet, így fényt és rendkívüli Porcukrok, aranybarna lágyság, miközben Sls ingyenes képletek és ultra lágy textúrák kezelés, ARGABETA, gyártás ez egy felbecsülhetetlen szövetségese a szépség finom szőr nélkül kötet teljes tökéletesség.

ARGABETA SAMPON FEL
Porított cellulóz, édes narancs illóolaj és Argan olaj, jellemzi a tökéletes alkímia édes narancs illóolaj, Argan olaj és a porított cellulóz, mely víz növeli a kapcsolatot a mennyisége és sűrűsége a haj szál. ARGABETA UP sampon finom SZŐRBŐL ideális tisztít a haját, finom, és hiányzik a kötet, végrehajtása során egy cselekvési inspessente és élénkítő, és felfedi a kivételes ragyogó.
csomagolás: palack 500 ml és 250.

KONDICIONÁLÓ ARGABETA FEL
Porított cellulóz, édes narancs illóolaj és Argan olaj. Ez egy könnyű textúra, sima és krémes, tökéletes a légkondicionáló, a test jellemzi, és sűrűsödik a haj, vékonyabb és test nélkül. Cellulóz por, amely vízzel érintkező növeli a hangerőt és a sűrűsége a haj szál, édes narancs illóolaj és Argan olaj láthatóan javítja, és érintse meg a hajszerkezet, és hagyd, hogy ragyog, fényes.
csomagolás: palack 500 ml és 250.

ARGABETA KÖNNYŰ SPRAY KI
Porított cellulóz, édes narancs illóolaj és Argan olaj. Finom haj terjedelmes és texturált köszönöm hogy a szinergista cellulóz por, édes narancs illóolaj és Argan olaj. ARGABETA fel VOLUMIZING SPRAY nem mérjük egy egységes következetesség és ultra vékony párologtatás, hogy visszaállítja ragyogást haj nélkül kötet. Anélkül, öblítő.
csomagolás: 150 ml-es üveg


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy