elenco Aziende - HOME PAGE -

GLAM-B-TÖLTŐ
< DIKSON BACK

Kezelések - Hajápolás - DIKSON


GLAM-B-TÖLTŐ
Kitöltés kezelés a haj szerkezete
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 49739 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

GLAM-B-TÖLTŐ
Kitöltés kezelés a haj szerkezete

Csinál kitöltési az üres, a a kapilláris kutikula a plumping hatása kézzelfogható. Tervezett táplálja, és a húst ki a rost, kopár és törékeny, ideális minden típusú haj, hogy szüksége van egy strukturális gazdagító kezelés. Dulcemin ® LS8594, Prunus Amygdalus, magjából kivont glikoprotein a fő hatóanyaga a Glam-B-töltő kezelésére. Ő megjegyzi, és elismert klíma, táplálkozási tulajdonságok és a Dulcemin ® LS8594 lassan kiadás orvosolása érdekében teendő egy értékes szövetségest a ez új és hatékony kezelés töltőanyag. B-Glam TÖLTŐANYAG segít megelőzése split ends.

PLUMPING INTENZÍV KONCENTRÁTUM
Glam B-CONCENTRATED TÖLTŐANYAG egy intenzív kezelés, a töltelék a haj szerkezetét. Célja, hogy táplálják és húst, a rost, inkább száraz, törékeny és alacsony szakítószilárdság, dúsított Dulcemin ® LS8594. A teljes kezelés ajánlott átlagosan három alkalmazások. Glam B-TÖLTŐANYAG KONCENTRÁLNI segít megelőzése split ends.
használati utasítás: után tisztító Glam haj B-sampon PLUMPING TÖLTŐANYAGOK, folytassa az alkalmazás Glam B-CONCENTRATED intenzív PLUMPING fillér. Előkészítés rázza az injekciós üveget használat előtt. Alkalmazni a hajat mosni, nem fésült. Középhosszú haj öntsük Glam, tál támogatás különleges donor, Pipettázzunk 5 ml koncentrátum Glam B-TÖLTELÉK (fél fialoide) és 30 ml meleg vízben. Keverjük össze az ecset, amíg megkapja a homogén gél. Nem fésülje át a haját. Négy részre osztva a haj. Alkalmazza a terméket szakasz szakasz a kefével minden területén, kezdve a gyökerek, és továbbra is a bit minden hosszúságig. Elvégezte az alkalmazás, összegyűjti a haj, a fülhallgató és tegye hő 15-20 percig. A fülhallgatót kihúzzuk, és várja meg a haját, öblítse le, így csak a 80 %-a termék hűlni. Szárítsuk meg alaposan a kefét, és hajszárítóval felszerelt. Optimális eredményt át ütközéstől zár, a lemez, 200 °-on dolgozik a nagyobb gondot a tippeket.
csomagolás: kapható ampullák, 10 ml-es doboz 6 PCs-val Glam és a jelentkezési lapot a 10 ml-es ampulla, 6 db-os csomagolásban.

PLUMPING SAMPON
Krémes és finom mosószer összetétel, kiszáradt haj, törékeny és kizsákmányolt ideális. B-TÖLTŐANYAG sampon dúsított Dulcemin ® LS8594, hidratáló, bőrpuhító és tápláló. B-TÖLTŐANYAG Glam haj sampon kap első fázisának intenzív kezelés előnyeit, még több plumping törékeny vesz test, a fényerő és a districabilità. A PLUMPING kézzelfogható eredménye a Glam kezelés termékek B-TÖLTŐANYAG végrehajtásának folytatásához.
csomagolás: palack 250 és 500 ml-re.

PLUMPING BALZSAM
B-TÖLTŐANYAG Glam kondicionáló ideális tartani az eredményeket a Glam kezelés B-TÖLTŐANYAG koncentrátum. Után samponozás, nyújtotta előnyöket a Dulcemin ® LS8594 klíma és tápláló tulajdonságait. Köszönhetően a hosszantartó hidratáló hatás a haj visszanyeri természetes szépsége, több testes és mindig puha. B-TÖLTŐANYAG Glam kondicionáló segít megelőzni a töredezett hajvégek.
csomagolás: 250 ml-es üveg.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy