elenco Aziende - HOME PAGE -

KEIRAS LINE-kor védelmet és könnyű vékony haj
< DIKSON BACK

Kezelések - Hajápolás - DIKSON


KEIRAS LINE-KOR VéDELMET éS KöNNYű VéKONY HAJ
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 92964 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

KEIRAS LINE-kor védelmet és könnyű vékony haj

• KEIRAS VONAL-KOR VÉDELME
antioxidáns és növényi őssejtekkel Antiaging

SAMPON KOR VÉDELEM
Dúsított őssejtek, hogy aktiválja a nedvesség egyensúlyt ideális táplálja és erősíti minden haj típusú védi őket az időjárás sérülés és az öregedés. Védi, így a test és a fényét. Védett haja, puha és fényes "csillogó" megújított ifjúsági.
csomagolás: 250 ml-es üveg.

MASZK KOR VÉDELEM
Ideális minden hajtípushoz cselekmények KEIRAS sampon kor védelem való összhangját. Őssejtek, hogy regenerálja a fejbőrt jelenléte a természetes haj Wellness helyreállító összetevők együtt, és azokat több jelentős tapintható és őrzött által rekonstruált "károk öregedés.
csomagolás: cső 250 ml és 500 ml-es edénnyel.


ÚJJÁÉPÍTÉSE SZÉRUM KOR VÉDELEM
energiát termelő mellett Keratin
Ideális minden típusú haj koncentrált szérum KEIRAS REKONSTRUKCIÓ őssejt védelem egy adott kor és a keratin, hogy befejezi a kezelés KEIRAS kor védelem "fenntartása és kiterjesztése egy hosszú ideig hatások. Őssejtek a reaktivált a nedvesség-egyensúlyát, míg keratin biztosítja az összhangot és erőt, hogy haj, rekonstrukciós művelet eredménye
a megújított ifjúsági.
az útvonaltervben: használata és a termék hosszú előtt jól rázzuk fel. Mossa meg a haját sampon KEIRAS kor védelem, és a maszk KEIRAS kor védelmet alkalmazni. A nedves haj törölköző száraz haj 10-15 ml szérum kor KEIRAS telepíteni a védelmi annak teljes hosszában. Masszázs megkönnyítése érdekében a termék penetráció és hagyjuk 5 percig. Ne öblítsük le és száraz, mint rendesen. Ha ön akar-hoz használ a lemez.
csomagolás: 80 ml üveg.

• KÖNNYŰ vékony haj a kollagén és a hialuronsav

SAMPON KÖTET REKLÁM
Lehetővé teszi a volumen erős hatás az előnyeit a kollagén és a hialuronsav. Az energia tonik és a textúrázás visszatér kollagén limp haj vékonyabb "míg hialuronsav megadja a táplálkozás és folyadékpótlás arra ösztönzi a regenerációs a haj folliculusok.
csomagolás: 250 ml-es üveg.

VOLUMIZING PLUMPING SZÉRUM
Ideális finom szőr, hogy hiányzik a kötet, és ellát-hoz szétlapít ki. Dúsított, hialuronsav, hogy táplálják és hidratálják a mélység "és a"kollagén, amely mennyiség és a test"erősíti, és densifica a haj szál erősíti azt az alsó. Haj terjedelmes "megtölteni" csillogott egészség és energia.
csomagolás: 100 ml-es üveg.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy