elenco Aziende - HOME PAGE -

KOLLAGÉN ARGABETA
< DIKSON BACK

Kezelések - Hajápolás - DIKSON


KOLLAGÉN ARGABETA
paraben-mentes haj, ifjúsági
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 89012 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

KOLLAGÉN ARGABETA
paraben-mentes haj, ifjúsági

A hidrolizált kollagén , Argan olaj kamélia olaj.
DIKSON laboratóriumokban kifejlesztett ARGABETA kollagén egy sor három termék Hydrolyzed kollagén , Argan olaj kamélia olaj: sampon maszk és a tej meghosszabbítja ifjúsági. Ezek a termékek egyedi összetevője, a kollagén az a legfontosabb strukturális fehérje a testünket, és elnököl a folyamat a szervek és szövetek kialakulása. Az évek során a kollagén mennyisége által generált szervezetünk jelentősen csökken, és a haj gyökere negatív hatással a veszteség ragyog és a test. Ezekben a termékekben található kollagén szerkezetátalakítási művelet segít ellensúlyozni ezt a hatást, megelőzésével és késleltetés idő károkat a korai öregedés a haj. Argan olaj is gazdag E-vitamin antioxidáns is és hidratáló védi , haj a szabad gyökök és a szennyezés. Kamélia olaj gazdag hatóanyag, és igazolni kell, hogy a ragyogó , ragyogás és a puhaság. Az Unió ezeket az eszközöket jelenti fiatal haj tartott sokáig megőrzése elemek és tulajdonságok ideális mix, hogy késlelteti az öregedés. A sorban feltüntetett kollagén ARGABETA minden hajtípushoz. Rendkívüli hatása a finom szőr.

SAMPON MEGHOSSZABBÍTJA IFJÚSÁGI
Óvatosan tisztítja a táplálkozás és a jó közérzet, a haj. Kollagén meghosszabbítja az életét, a haj, így ez a test és a hangerő, és megakadályozza a korai öregedés a kár. Nem tartalmaz SLS (nátrium-lauril-szulfát). Eredmény: haj, puhább és ragyogó táplálni a bőség. Alkalmas minden típusú haj. Rendkívüli hatása a finom szőr.
csomagolás: palack 250 és 500 ml-re.

KITERJESZTÉS MASZK IFJÚSÁGI
Revitalizálja minden típusú haj, és megerősíti őket, anélkül, hogy nehézkesebbé , visszaállítása az optimális egyensúlyt a haj szálak, és megakadályozza a korai öregedés. Ideális minden típusú haj. Rendkívüli hatása a finom szőr. Eredmény: haja újra táplált , világos és könnyű-hoz fésű.
csomagolás: cső 250 , 500 ml-es edénnyel.

TEJ MEGHOSSZABBÍTJA IFJÚSÁGI
Kollagén átalakítás cselekvési és meghosszabbítja az élet haj, ellensúlyozva a veszteség, a mennyiség és a test. A haj csomagolva egy védő kabátujj és a vásárlás mennyisége és fényét. Alkalmas minden típusú haj. Rendkívüli hatása a finom szőr.
csomagolás: 250 ml-es üveg.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy