elenco Aziende - HOME PAGE -

speciális kezelések
< EMMEDICIOTTO BACK

Kezelések - Hajápolás - EMMEDICIOTTO


SPECIáLIS KEZELéSEK
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 100498 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

speciális kezelések

hidratáló maszkot EXTRA 15 ultra hidratáló maszk
15. EXTRA hidratáló maszkot úgy tervezték, hogy egy 15 perces wellness fedél nagyobb rugalmasságot és hidratálást a hajat. Az adott illatanyag dinnye csomagolva egy érzés extrém fizikai és mentális jólét, ami egy pillanatra a kikapcsolódás.
használatának módja : 15 EXTRA HIDRATÁLÓ MASZK kell alkalmazni a haj mosott és tartják a helyén a 15 perc alatt. Lehetővé teszi a 3 különböző rekonstrukciós technikák : SOFT, segítségével a forró törülközőt, szabályos segítségével a lemez és fólia, STRONG segítségével a lemez és fólia módszer szerint Emmediciotto.
csomag : tubus 250 ml-es és 1000 ml-es flakon.

09. RÉGI TISZTA
Code pihenés a fáradt és igénybevett hajat
Újraértékelése a régi élmények, Emmediciotto olyan módszert javasol, és a gesztus megfelelő korunk. Használja kivonat természetes anyagok, amely előkészíti a hajat a mai élet.
09 OLD megoldás egy krém készült természetes anyagokból fosztva a vegyileg agresszív : az eredmény egy rendkívül édes, a nagy hatalom a rekonstrukció. Mivel az első alkalmazás haja világosabb lesz, és rugalmas, így úgy tűnik, hosszabb ideig.
használat módja : 09 OLD megoldás elosztva a teljes hossza a haj, hogy rekonstruálják a szerkezet, majd alkalmazása minden héten kapsz egy csodálatos eredmény. Ideális vár: alkalmazza a krémet, amely azt a zuhany sapkát, és hagyjuk 20 percig a hőforrás.
csomag : 150 ml-es tubus.

20 fejbőr kezelés
maszk a bőr - előtt és után színes
20 FOR fejbőr kezelés fontos maszk a bőrt. Ez egy spray, amely láthatatlan filmet képez a bőrön, és védi a fejbőrt irritáció így friss és hidratált, ideális előtti és utáni színe. 20. A fejbőr kezelés elősegíti az egyensúlyt a szakmai munka és helyreállítja a természetes egyensúly.
használat módja : kezelés előtt (szín, tartós, stb..), permetezni óvatosan, hogy megvédje a bőrt az irritációtól és a kezelés után alkalmazandó mosott hajat, és hagyja hatni 5 percig, hogy nyugodt irritáció és rehidrálása a bőrt.
csomag : üveg 100 ml.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy