elenco Aziende - HOME PAGE -

Rebuild újjáépítése
< EMSIBETH BACK

Kezelések - Hajápolás - EMSIBETH


REBUILD úJJáéPíTéSE
kezelés a mély rekonstrukció


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
Rebuild újjáépítése
kezelés a mély rekonstrukció

"Hasonló mint a" koncepciója alapján hasonló hasonló a "Ez a kezelés lehetővé teszi, hogy újra integrálják a hiányzó része a Keratin , és visszatér a természetes vitalitás és a test a haj. ÚJJÁÉPÍTENI képviseli az új korszak, a haj, a Keratin rekonstrukciója intelligens biomimetikus alakult ki:
-okos, mert ellátja a célzott, hogy javítási sérült és degradált területek a haj szál, a művelet, ahol szükség van rájuk leginkább összpontosít.
-aminosav-szekvencia tökéletesen replika Biomimikri azért, mert a haj természetesen jelen.
ÚJJÁÉPÍTENI ad nagyobb térfogatú és a szervezetet, hogy a hajad nagyobb rugalmasságot, hogy a haj erősebb "csiszolt, és a tisztított megjelöl.
A kollekcióban ENHANCER sampon" Kezelés mély újjáépítési" Védő kondicionáló nélkül RINSING és Karbantartási intenzív maszk.

ÚJJÁÉPÍTENI A SAMPON
szulfátok és Enhancer parabének nélkül sampon
Enyhe felületaktív anyagok alapján, és powered by Hydrolysed búza protein és a Keratin Quaternizzata Biomimikri"tisztítja, óvatosan visszatérő erejét és életerő, a sérült haj, vagy kihasználják a vegyi kezelések agresszív. Készítsük el a haj szerkezetébe, kézhezvételét követően a későbbi szakaszokban retreaders elemei.
csomagolás: 200 és 1000 ml-es üveg.

ÚJJÁÉPÍTENI A MÉLY JAVÍTÓ KEZELÉSÉRE
kezelés a mély rekonstrukció
Az innovatív formula alapján Panthenol Kationos polimerek"és a Keratin Quaternizzata Biomimikri teljesít a kijavít sérült és leromlott célterületeken a haj szál. Haj visszanyeri azonnal erő "Shine" kötet és erő. A kezelés lényegeerősítő 2A és 2B REBUILDER.
csomagolás: 50 ml-es üveg.

ÚJJÁÉPÍTENI A FÓKAVADÁSZ
Nincs öblítés védő kondicionáló

Konkrét képlet a kezelés utolsó fázisa. Beállítja a hatóanyagok retreaders a haj szerkezetét. Köszönhetően összetételében, a Keratin Quaternizzata Biomimikri" Ceramid A2" Aloealapú "Hydrolysed búza fehérje - és fényvédőaz ultrakönnyű" megvédi a hajat a hőmérsékleti stressz kémiai és mechanikai "hidratálja és revitalizálja.
csomagolás: adagoló 150 ml-es üveg.

ÚJJÁÉPÍTENI A MASZK
intenzív maszk

Táplálja és átszervezése "visszatért a következetesség" test és a száraz, sérült haj és a tompa fényét. Jojoba olaj-alapú " Aloe Vera és a Panthenol Keratin Biomimikri Smart" erősíti és védi a hajat, anélkül, hogy nehézkesebbé.
csomagolás: 150 ml-es tubus.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy