elenco Aziende - HOME PAGE -

freerange
< HANTESIS BACK

Kezelések - Hajápolás - HANTESIS


FREERANGE
freerange
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 88913 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

freerange
freerange

vonal kifejezetten és érzékeny hajra. A tápanyagok és szerkezetátalakítási törvény a keratin, elvégzése felszereltek. A haj szerez hidratáció, test, puhaságát és fényét.

dús habot - Universal kezelt haj sampon
Universal sampon, szelíd gyakori használatra normál és a hajon. Óvatosan mossuk le a bőrt, amely a haj mennyisége és a test.
box : üveg 250 és 1000 ml-es tartály 10 lt

COLOR kiegyensúlyozó sampon
Sampon kifejezetten és érzékeny hajra. Tartalmaz speciális felületaktív anyagok alacsony index irritáció, magas védelmi lépések, gyengéden tisztítja a bőrt és a hajat a színbeállítást.
box : 250 ml

COLOR BALANCING CONDITIONER
A szerkezetátalakítás és hidratáló maszk és érzékeny hajra. A tápanyagok és szerkezetátalakítási törvény a keratin, elvégzése felszereltek. Ez ad a haj nedvesség, test, puhaságát és fényét.
box : 150 ml-es üveg

MEADOW Plax
Ez egy erősen detangling krém, a szerkezetátalakítás, tápláló és hidratáló tartalmazó Meadow mag olaj és a méhpempő. Köszönhetően ezek az anyagok közel vegyileg kezelt hajra azonnal vállalja a test és fényét természetes haj. Kiváló eredmények is a természetes haj, göndör és száraz, akkor hajlamosak csomózott.
box : tégely 250 ml-es és 1 kg

energizáló szérum
tápoldat energetizáló előtti és utáni kezelés
Tápoldat energetizáló előtti és utáni kezelés a haj, végez a kondicionálás és helyreállító. Köszönhetően a képlet spray, energizáló szérum praktikus otthoni használatra, vagy a szalonban. Használható minden hajtípushoz, különösen alkalmas azok számára, fehérítve, festve, csíkos, vagy kezelt. Gazdag regeneráló tulajdonságokkal, mint omega-3, omega-6 és omega-9. Energizáló szérum is használható, mint a kezelés előtti erősen károsodott hajat.
box : 150 ml-es flakon

OIL MIX
Védő olaj kontúr az arc és a nyak használni, mint egy védő határt az arc és a nyak alkalmazása előtt a színt. Vegyes színes (körülbelül 5 ml), csökkenti a bőr túlérzékenységi.
box : 60 ml-es flakon adagoló


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy