elenco Aziende - HOME PAGE -

ICE CREAM KERATIN - mousse, szérum, olaj elixir
< INEBRYA BACK

Kezelések - Hajápolás - INEBRYA


ICE CREAM KERATIN - MOUSSE, SZéRUM, OLAJ ELIXIR
szerkezetátalakítási vonal


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ICE CREAM KERATIN - mousse, szérum, olaj elixir
szerkezetátalakítási vonal

szerkezetátalakítási sor alapján a Keratin haj Kinky kiegyenesíteni, és kitéve a vegyi kezelések
Ice Cream Keratin végez egy hatékony intézkedés a forgatás, és sealer és megelőzése split ends elleni küzdelem. A különleges fehérje alapú készítmény dúsított aminosavak és keratin szerkezetátalakítási növel-val ceramidok regenerálja a hajat viselt, és visszaállítja az intercelluláris adó kohézió a haj megjelenés teljesebb "kompakt" rugalmas és létfontosságú. Bambusz kivonatot hozzájárul ahhoz, hogy táplálja és hidratálja a hajat, egészségesebb és erősebb. Tejfehérje gyakoroljon egy rendkívüli erő, légkondicionáló és tápláló tonik ".

KERATIN MOUSSE
Szerkezetátalakítási keratinszerű mousse ceramidok rögzítő ideális közepes és jó hajra közepén van, nem alkalmas a hangszín és a hangerő "igénylő a kínálat extra a vitalitást. Átszervezi a haj, a nagy kozmetikai művelet, és teszi a rendkívüli kötet hajat puha és könnyű.
csomagolás: 250 ml-es üveg.

SZERKEZETÁTALAKÍTÁSI SZÉRUM
Szerkezetátalakítás a Keratin folyadék ideális a száraz haj göndör "színes és kezelni. A különleges cselekvési, a haj, így bársonyos azonnal ragyogó "puha és selymes, anélkül, hogy nehézkesebbé. Dúsított hyaluronsav és a ceramidok úgy repedések és egyenetlenségek a kapilláris szál "csomagolás a szár, védőfólia göndörödést és nedvesség.
csomagolás: palack 100 ml-re.

KERATIN OLAJ ELIXIR
Olaj-Elixir gyógynövény Keratin szerkezetátalakítási és a makadámia olaj ideális a száraz haj göndör "színes és kezelni. Nem zsíros megfogalmazása gazdag és koncentrált "eszik" körülmények között, és hatékonyan detangles "így lágysága és selymesség rendkívüli még a legnehezebb haj. Regenerálja erősíti és revitalizálja a belső szerkezete, hogy a haj hidratált.
csomagolás: 200 ml-es üveg.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy