elenco Aziende - HOME PAGE -

BIOLAGE ADVANCED - FULLDENSITY
< MATRIX BACK

Kezelések - Hajápolás - MATRIX


BIOLAGE ADVANCED - FULLDENSITY
BIOLAGE SPECIÁLIS A JÓ KÖZÉRZET KEZDŐDIK, A FEJ
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 22535 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
BIOLAGE ADVANCED - FULLDENSITY
BIOLAGE SPECIÁLIS A JÓ KÖZÉRZET KEZDŐDIK, A FEJ

BIOLAGE speciális a jó közérzet kezdődik, a fej
az egyes hajszálak igényeire szabott Hajápolás kezelés
Haj esztétikai igények könnyen azonosítják, és azonnali választ mindennapi problémák megoldására. Biolage kontraszt bizonytalan, a crespo, a kiszáradás és a színt, amit ellát-hoz fade tartományok. filozófia, a filozófia, amely alapjául szolgál a szépség vonal, amely kifejezi magát különböző módokon: a szépség, hogy jön a környezet védelmét és a biológiai sokféleség; a szépség a kívánatos és fenntartható; a szépség- és wellness-stylist és az ügyfelek. fenntarthatóság a cég folyamatosan igyekszik csökkenteni az energia- és vízfogyasztásáról, és kibocsátásainak és hulladék termékek gyártása. 2011-ben az USA-beli termelő létesítmény Biolage csökken 30 % CO ² és újrahasznosított 96 %-a hulladék, energia. A cél az, hogy az ökológiai lábnyom, 60 %-os csökkentése 2020-ig. Ezenkívül fel 40 %-a a termékek vannak csomagolva csomag PCR (utáni fogyasztói újrahasznosított) készült. Úgy, hogy 2020-ig minden új termékek 100 %-os van a környezeti vagy társadalmi haszon. a szépség, a természet feltárt tudomány Biolage először bemutatja a képletek BIOMATCH, a funkcionális szépség, a természet ihlette alapuló innovatív megközelítés. Tudományos képletek néz ki, a természethez, hogy hozzon létre kiváló minőségű haj termékek, amelyek segíthetnek a mindennapi problémák megoldásához. Így a Biomimikri, a természet által inspirált fegyelem mechanizmusok, azt mutatják, hogy folyamatosan kap a legjobb eredmények.

FULLDENSITY
Sűrűség és a ritkuló azzal fenyeget, hogy aláássa a felfogást, a saját. A jelek a vékonyított haj törékenysége, törés és alacsonyabb sűrűség és térfogat. A megoldás biztosítja a FULLDENSITY vonal, amely ad egy érzés, azonnali megvastagodása és kapilláris szünetek csökkenti a teljes LOOK, tartós eredményt. Az aktív összetevők, a terméket az Unió közötti természet és a tudomány, a következők:
Biotin, zárt dió, hogy ad a haj erejét;
• Cink PCA;
• Glüko-omega.

Ritkuló haj sampon
Ad a haj megjelenését és egészségesebb, és eltávolítja a szennyeződéseket, amelyek gátolják a tüsző. Mentén, a kondicionáló ad erőt, hogy a rost, és segít megelőzni a jövőbeli törés.
csomagolás: 250 ml-es üveg.

Kondicionáló a hajat, elvékonyodott
Feltételek a haj szál, táplálja, erősíti és ad a szervezet és a fényét.
csomagolás: 200 ml-es tubus.

DENSIFYING KEZELÉS SPRAY
Bővül a haj vastagságának azonnal. Már miután az első kérelem a spray a haj, a vevő, tisztában van a változás, a haj több vastag, és úgy tűnik, erősebb.
csomagolás: 125 ml spray palackot.

DENSIFYING kezelés STEMOXYDINA
Szabadalmaztatott molekula az eredménye éves kutatás laboratóriumokban. A szabadalmaztatott Stemoxydina™, 5 %-os aktív feszesítő, táplálja a fejbőrt, újjá egy optimális környezet részére széles körű megújítását és pótolja a haj csak 3 hónap (klinikai megerősítette).
csomagolás: 6 ml 10 üveg doboz.


Vállalat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy