elenco Aziende - HOME PAGE -

CAPITAL FORCE STYLING
< KERASTASE BACK

Man -festék termékek - KERASTASE


CAPITAL FORCE STYLING
CAPITAL FORCE STYLING
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 89077 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
CAPITAL FORCE STYLING
CAPITAL FORCE STYLING

vonal Kérastase Homme most fokozza a két új styling termékek :
RUBBER GEL ULTRAFISSANTE sűrítő és erősítő
A tartomány képvisel egyértelmű és konkrét választ a problémák által okozott gyakori használata a kapillárisok közös styling termékeket. A Capital Force, alapján megfogalmazása, az agresszió, a fejbőr és a gyengülő kapilláris tömeget már csak emlék, a modell fodrász termékek, tiszteletben tartva az egészségre a haj. A készítmény alapja A taurin segít a harcot a deformáció az izzó, komponensei D- biotin és arginin javítja a minőséget, és segít a növekedés a szőrtüsző stimuláló oxigénellátását.


hajzselé ULTRA - tömörítés útján
A gél ultra- tömörítés útján rögzítő modell haját könnyedén egy extra - erős, de rugalmas tömítés. A frizura meghatározott és tiszta. A haj védett épül, és megerősítette, köszönhetően a megfogalmazás alapján taurinexpans.
Utasítás, hogy használja a felhasználási mód magában foglalja az alkalmazás nedves vagy száraz hajra. Kis mennyiségű termék alkalmazása a kézen és a fűthető, mielőtt a strukturálása a haj.
Konténer : 200 ml tubus


GUMI erősítő
A gumi erősítő végzi volumizing haj és biztosítja az erős tartást és rugalmas. A textúra, könnyű vele dolgozni, ez teszi a haj tiszta, meghatározott és megőrzi az egészségét a haj.
Utasítás, hogy használja a felhasználási mód magában foglalja az alkalmazás gumi erősítő nedves vagy száraz hajra, hatékonyan formálja a frizura először hőt egy kis mennyiségű termék van a kezedben.
Konténer : 150 ml jar


MODELLEZÉSE PASTE tömörítés útján hatás
Típusú haj : finom, hogy szükség hangerőt. Level rögzítő közepes (3-tól 6). Hatása a természetes és tiszta. Sűrítik lépéseket. Fény tapintású.
Csomag : 75 ml jar

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy