elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR.ID
< WELLA PROFESSIONALS BACK

Speciális termékek a haj - WELLA PROFESSIONALS


COLOR.ID
külön a különböző színárnyalat
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 71795 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
COLOR.ID
külön a különböző színárnyalat

COLOR.ID egy forradalmian új termék, amely csak fokozta, hogy a színek és a KOLESTON PERFECT világos színű, viselkedik, mint egy rugalmas akadályt, elválasztó és védi a különböző színárnyalatok kérte a fodrászat eredményeként a hatását a sokszínű hihetetlenül természetes és világos. Kis mennyiségű COLOR.ID a InvisiDivider Technology hozzá a szín és KOLESTON LÁMPÁK COLOR Wella létrehoz egy tömböt, egyedülálló a maga nemében, amely egyfajta rugalmas akadályt, elválasztó, és tartja a különböző szakaszait a haj színe és elkerülje az esetleges változtatások hang miatt foltok és csíkok a színek overlay.

használat módja : Kizárólag KOLESTON tökéletes PERFECT világos színű vagy Welloxon arányának Welloxon tökéletes szín + + adalék COLOR.ID :
• 10:10:01 alapszín a Koleston Perfect és ragyogóvá szín ;
• 10:20:02 árnyalatok Koleston Perfect Special Blonde.
Jelentkezzen színe a száraz hajat a spatulával és alakja kézzel bármilyen módon, alakban vagy irányt, hogy elérjék a színhatást többárnyalatú kialakított egyedülálló módon, anélkül, hogy a film, vagy más elválasztó. COLOR.ID lehet használni, hogy egy színt kiúsztatáshoz harmonikusan egymás mellett, ebben az esetben alkalmazni a színt kizárólag azon a területen a gyökerek, majd alkalmazza egy másik szín közepes hosszúságú biztosítva, hogy nincs tér között, a két szín, és / vagy alkalmazza a színek egymás mellett, kezdve egy szín egy szál / rész, majd egy másik szín a lock / záró rész. Alak és feküdt a szálak / részt a fog az idő a fejlődés. Fejlesztési idő a használati útmutatóban a szokásos vagy KOLESTON PERFECT világos színű, vagy anélkül hő.
box : 95 ml-es ampulla.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy