elenco Aziende - HOME PAGE -

ALAMANDA
< CPM BACK

Estetika - CPM


ALAMANDA
Penyingkiran rambut Brazil
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 29737 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
ALAMANDA
Penyingkiran rambut Brazil

PILIHAN SEMULA JADI
Berdekad-dekad pengalaman epilatorie berkualiti tinggi lilin pengilang dengan komitmen berterusan dan berterusan kepada penyelidikan dan pembangunan telah dicipta di Brazil yang sebenar dan unik waxing ALAMANDA: semulajadi sesuai untuk semua kulit jenis 'daripada terkoyak ringan dan sempurna' rendah haba kesan pada kulit dan hampir tidak menyakitkan. Plasticized Polyvinyl tanpa 'Pandit' Paraben ' alergen dan logam berat.

DAMAR
100% semulajadi 'daripada pokok-pokok pain Brazil' akan ditapis dengan sangat teliti proses esterification dan berilah lilin tinggi pekali lekatan kepada batang rambut yang di perbadankan tanpa berpegang kepada kulit. Hasilnya ialah pembuangan rambut tepat dan hampir tidak menyakitkan walaupun dalam kes-kes daripada bulu yang pendek dan tabah. Terdapat bukti-bukti juga pemalar menggunakan lilin ini melemahkan pertumbuhan rambut ' akan mengurangkan diameter dan memanjangkan waktu untuk epilation.

BEESWAX
Bantuan baik secara langsung daripada alam semulajadi. Beeswax yang memberikan secara semulajadi kepada lilin keanjalan yang perlu untuk memastikan Saufi yang licin dan baldu yang menjadikannya sesuai terutamanya dalam kes-kes kulit sensitif dengan dirinya melepasi ambang kesakitan berkurangan. Tekstur Khas membuat produk sesuai untuk penyingkiran rambut badan yang lengkap dan sesuai terutamanya bagi kawasan-kawasan intim seni dan epil waxing untuk lelaki.

EKSTRAK BUAH MARKISA
Cabutan berharga yang diperolehi dari buah-buahan Brazil selalu digunakan oleh orang asli di Amazon untuk memanfaatkan kualiti dan sifat-sifat penyembuhan. Yang dikenali adalah 'perlindungan antioksidan penting sifatnya dan DermIS-radang ricostituienti'. Juga terima kasih kepada vitamin A 'B' c 'dan' beta karotena Omega 6 dan mineral yang 'Bioflavonoids adalah terutamanya yang kaya' membantu memulihkan biasa pelindung penghalang daripada DermIS di bawah tekanan.

WAXING
Produk rawatan depilatory sesuai untuk semua jenis kulit kaki dari terkoyak kesan haba yang rendah dan lembut pada kulit pembedahan dan hampir tidak menyakitkan. Disyorkan wanita kemudian ke muda ' bagi bahagian-bahagian halus dan waxing untuk lelaki.
pembungkusan: 400 ml balang dan cakera daripada 1000 g.

SERBUK BALDU pra lilin
Melembutkan kulit oleh bersedia untuk epilation ' menyerap lembapan sisa Tukang lilin lekat mempromosikan batang dan bukan untuk kulit. Mewujudkan halangan perlindungan diperlukan untuk mengelakkan kemerahan dan kerengsaan dan memainkan yang menenangkan ' penyembuhan dan menyeimbangkan kulit, melindungi terhadap patogen luar. Meninggalkan kulit lembut dan baldu kulit terpelihara.
pakej: botol 200 g.

Minyak yang MENENANGKAN tonik minyak buah Markisa post lilin
Dikenali dengan perlindungan antioksidan yang luar biasa dan 'pemulihan' sifat-sifat anti-radang yang dermis. Kaya dengan vitamin A 'B' c 'dan' Omega 6 beta karotena dan mineral membantu pemulihan kulit 'normal' Bioflavonoids di bawah tekanan dan halangan perlindungan Syarikat. Diperkaya dengan minyak badam manis dan Pengambilan vitamin dan mineral yang menjadikannya sangat berkhasiat dan emollient ' menenangkan 'keanjalan' yang mampu mengembalikan keanjalan dan suppleness malah amat gersang dan kering. Bertindak sebagai idrolipico yang merehatkan dan memulihkan normalizing epidermis dan DermIS memberikan sumbangan penting kepada penyenggaraan vitamin dan mineral diarahkan kulit muda meninggalkan 'padat' kedudukan dan terharu wangi.
pembungkusan: botol 500 ml.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy