elenco Aziende - HOME PAGE -

Terlalu terburu-buru - penggayaan & penamat
< ALTER EGO ITALY BACK

Gel dan selesai rambut - ALTER EGO ITALY


TERLALU TERBURU-BURU - PENGGAYAAN & PENAMAT
Terburu-buru TOO - penggayaan & penamat
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 89035 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Terlalu terburu-buru - penggayaan & penamat
Terburu-buru TOO - penggayaan & penamat


GLOSS &
untuk berkilat dan glamor
/>Berdasarkan Phytosleek ® Biopolimer dan hem. Tindakan trivalen anti- keriting halus, melicinkan dan pengawal selia Phytosleek ® adalah disebabkan oleh sinergi polimer pintar dan protein kationik kacang soya, yang mempunyai kesan yang berkhasiat dan penggambaran sekitar serat rambut. Anti- keriting halus juga berkesan dalam keadaan kelembapan yang tinggi. Phytosleek ® membawa daya hidup, halus dan juga mengawal selia kemudahan yang lebih sukar. Hem (ganja sativa minyak biji) adalah dianggap sebagai salah satu minyak pemakanan yang paling dan sumber yang lengkap protein. Ia mengandungi 20 asid amino termasuk 9 asid amino penting. Kaya dengan Vitamin A, B1, B2, B3, B6, C, D, dan E, mengandungi peratusan yang tinggi asid lemak, kaya dengan Omega -6 dan Omega -3. Pelembap dan penyaman hartanahnya membuat rambut lebih kenyal dan lebih mudah untuk menyisirnya. Setiap GLOSS barisan produk & lampu anggun, melindungi dan menyempurnakan gaya, membantu untuk mengekalkan rasa semula jadi rambut. Kepunyaan julat GLOSS & SLEEK :
berkilau ESSENCE
Sembur menggilap dan melembutkan, ultra- ringan, tidak berminyak, menjadikan rambut berkilat, lembut dan wangi. Filem membentuk melindungi daripada kelembapan dan kabut. Semburan dari jarak kira-kira 30 cm pada akhir gaya dan selepas lakuer.
kotak : Spray 150 ml

penebalan & volumising
bentuk dan seni bina jilid

Berdasarkan Purisilk curl pemahat dan hem. Baki sempurna antara kawalan dan mendapatkan landak itu disebabkan oleh kompleks botani yang kaya dan teknologi. Terdiri daripada ejen semula jadi protein kationik Moringa dan polimer yg digambarkan, memberikan kekuatan dan struktur untuk kerinting. Purisilk memberikan jumlah dan mentakrifkan gerakan, membiarkan rambut tona dan lembut. Setiap produk melindungi, dan menyempurnakan model gaya, mengubah tekstur rambut dan membantu untuk mengekalkan sentuhan semula jadi rambut halus memerlukan badan dan rambut kerinting yang memerlukan kesan tiga dimensi. Penebalan & volumising milik julat :

Volumizing untuk rambut halus, kesan jumlah dari akar tanpa berat ke bawah. Untuk rambut panjang, kesan primer mencipta tempat yang sempurna di mana untuk memohon gaya lain, meningkatkan tempoh dan kesan ke atas rambut.
bekas :. 150 ml semburan
• VOLUXIOUS penyembur rambut
Volumizing semburan rambut cepat - pengeringan, mudah untuk menghapuskan dengan memberus yang mudah. Menyimpan cahaya, memberikan bersinar maksimum tanpa berat ke bawah.
kotak : Spray 150 ml

MEWUJUDKAN & Texturise
rambut gigih dan diukir

Berdasarkan hem (Ganja SATIVA OIL SEED), dianggap sebagai salah satu minyak pemakanan yang paling dan sumber yang lengkap protein. Ia mengandungi 20 asid amino termasuk 9 asid amino penting. Kaya dengan Vitamin A, B1, B2, B3, B6, C, D, dan E, mengandungi peratusan yang tinggi asid lemak, kaya dengan Omega -6 dan Omega -3. Melembapkan dan sifat-sifat dingin yang membuat rambut lebih kenyal dan lebih mudah untuk menyisirnya. Setiap produk melindungi, model, sculpts dan menyempurnakan gaya, menukarkan setiap helai dalam penyelesaian kreatif. MEWUJUDKAN & Texturise milik julat :
• OCEAN MIST
Mineral berasaskan kesan pantai semburan Texturizing dan rumpai laut ekstrak Hawaii untuk melihat dengan gelombang lembut, seksi dan sedikit kumal.
kotak : Spray 150 ml

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy