elenco Aziende - HOME PAGE -

SILICIUM RAMBUT RAWATAN
< BAREX BACK

Gel dan selesai rambut - BAREX


SILICIUM RAMBUT RAWATAN
SILICIUM RAMBUT RAWATAN
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 76446 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

SILICIUM RAMBUT RAWATAN
SILICIUM RAMBUT RAWATAN

Styling - SILICON functionalized
Meterai silikon functionalized memberi dan mewujudkan bermain cahaya yang mencerminkan kesempurnaan kristal kuarza asal.
Kristal, terutamanya yang mengandungi silikon, telah sentiasa dianggap contoh geometri dan kesempurnaan formal dalam alam semula jadi. Kemunculan kristal telah diterbitkan semula dari makmal Barex, dalam garis gaya, SILICIUM RAMBUT RAWATAN. Garis menggabungkan dan mencerminkan kesempurnaan dan serba boleh mineral ini, dengan formulasi yang berbeza, direka untuk meningkatkan kreativiti
dan imaginasi. Mereka adalah produk yang menentukan, bentuk, mengukir dan membolehkan anda untuk menyesuaikan apa-apa jenis gaya rambut, memastikan kedap, perlindungan, Vol.

Glaze LIGHT KESAN
Gel cecair menggilap berasaskan kepada bahan-bahan sayur-sayuran, serba boleh dan mudah untuk digunakan. Direka untuk memberi anda kawalan mutlak dan kreativiti lebih kepada semua jenis gaya. Silikon functionalized takat lebur yang rendah dan D- Panthenol adalah rambut sebuah filem yang tidak dapat dilihat yang membuat mereka ringan dan kaya dengan pantulan. Tidak berminyak atau meninggalkan mana-mana sisa.
Kontena : 250 botol ml

FOAM LIGHT KESAN
Ideal untuk memberi kelantangan untuk gaya rambut yang menawarkan semula jadi dan meterai. Silika functionalized untuk rasa seperti sutera dan D- Panthenol, dengan resin khas, memberikan rambut kecerahan yang unik dan berkekalan, penyusunan semula mereka.
pembungkusan : botol FF / FN 250 ml

SPRAY LIGHT KESAN
Gaya tetap dengan cara yang asli dan panjang, memberi silkiness dan badan untuk rambut. Silikon functionalized dengan indeks biasan yang tinggi dan D- Panthenol, dengan resin khas, memberikan rambut kecerahan yang unik dan berkekalan, penyusunan semula mereka.
pembungkusan : botol 300 ml

LIQUID KRISTAL
Ia mengandungi campuran seimbang cecair silikon functionalized dengan afiniti tinggi untuk struktur rambut, yang direka khas untuk memberikan kecerahan yang luar biasa dan kelantangan. Ideal untuk rambut kerinting dan berwarna, menjadikan mereka lembut dan seperti sutera kepada terima kasih sentuh untuk kesan laminating dan ejen perlindungan. Ia tidak mempunyai kesan yg digambarkan. Mengandungi />

WAX Bahasa Poland PENETAPAN
Ideal untuk sculpting fantasi dengan gaya rambut yang paling asal dan aneh. A silikon berbilang functionalized membolehkan penciptaan kesan indah di kunci, bulu dan pinggir, mewujudkan pencahayaan khas dan kontras. Sesuai untuk menggayakan lebih moden.
Kontena : 100 ml balang

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy