elenco Aziende - HOME PAGE -

talian Biorigenol
< CALMAR BACK

Gel dan selesai rambut - CALMAR


TALIAN BIORIGENOL
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 85343 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

talian Biorigenol
Minyak

bukan minyak
Produk tindakan serba boleh untuk semua dicapelli jenis. Diperkaya dengan protein semulajadi svolgeun'efficace tindakan perlindungan dan penyusunan semula. Melindungi kering rambut dengan membalut dalam filem nipis yang menjadikan ia berkilat dan lembut besar sekali. Pada rambut berminyak memberikan jumlah dan tidak berminyak.
Terutama sesuai untuk tamparan pengeringan untuk diselettrizzanti itu. Yang besar ke atas kedua-dua rambut basah dan kering, berkesan terhadap perpecahan berakhir, ia menyimpan rambut lembut dan licin.
Penggunaan : Memohon basah atau rambut kering, sikat untuk penempatan mudah dan teruskan dengan gaya. A lebih banyak membolehkan anda untuk membuat gaya rambut dengan kesan basah.
kotak : 200 botol ml

Biorigenol Mousse lembut
Buih sedikit yg digambarkan. Rumusan bebas alkohol yang menghormati alam semula jadi rambut menjadikannya lembut, gebu dan berkilat.
Penggunaan : Selepas mencuci rambut benei dab dengan tuala. Goncang botol dan memohon jumlah yang perlu mousse pada rambut mengikut jumlah yang dikehendaki. Mengedar produk sama rata dengan sikat. Biorigenol mousse Puu juga digunakan pada rambut yang kering.
kotak : 250 botol ml

Biorigenol Kuat Mousse
Yg digambarkan Foam kuat. Rumusan bebas alkohol yang menghormati alam semula jadi rambut menjadikannya lembut, gebu dan berkilat.
Penggunaan : Selepas mencuci rambut benei dab dengan tuala. Goncang botol dan memohon jumlah yang perlu mousse pada rambut mengikut jumlah yang dikehendaki. Mengedar produk sama rata dengan sikat. Biorigenol mousse juga boleh digunakan pada rambut yang kering.
kotak : 250 botol ml

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy