elenco Aziende - HOME PAGE -

UNTUK Wizards
< DAVINES BACK

Gel dan selesai rambut - DAVINES


UNTUK WIZARDS
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 81161 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

UNTUK Wizards

gaya dan kemasan
Davines menawarkan pelbagai produk yang luar biasa dan halus, yang membolehkan bermain kreatif untuk membangunkan dalam ungkapan yang sahih dan asli gaya. Bahan dan artis perubahan atipikal, yang dikenali sebagai alat artis sebenar, sesuai untuk sebuah studio rambut arca. Kejayaan garis untuk gaya dan kemasan dengan produk berkualiti tinggi dibezakan oleh faktor-faktor daripada harta dan kesan yang berbeza, seperti yang ditentukan oleh masing-masing amaun, telah menjadi subjek minat yang semakin meningkat di pihak pengguna akhir, yang protagonis proses kreatif sisi pendandan rambut dalam penggunaan Wizards Untuk Penalaan Halus.

N. 11 GLUE UNTUK WIZARD
/>Superglue sejagat, cepat penetapan ultra, sesuai untuk mewujudkan seni bina melampau dengan rambut. Tekstur berserabut, menggabungkan generasi terkini resin dan bahan-bahan mentah yang diperolehi daripada sayur-sayuran durum gandum melalui bioteknologi, menyediakan gaya fleksibel.

N. 12 POWDER SIMEN UNTUK WIZARD
/>Serbuk Carburizator serbuk yg tak mudah difahami larut yang, apabila dicampurkan dengan produk penggayaan dalam krim, lilin, gel atau mousse, membolehkan anda untuk meningkatkan kuasa penetapan produk. Terdiri secara eksklusif daripada resin berharga juga, gaya disesuaikan ke tahap yang tunggal.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi