elenco Aziende - HOME PAGE -

TAC'TIL
< FAUVERT PROFESSIONNEL BACK

Gel dan selesai rambut - FAUVERT PROFESSIONNEL


TAC'TIL
TAC'TIL
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 74373 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TAC'TIL
TAC'TIL

• VOLUME PERKHIDMATAN / Ricci

VOLUM'TIL - cecair plumping
Memudahkan coiffage, memastikan kawalan yang sempurna dan tekstur sangat ringan. Ia memberikan jumlah dan rambut meninggalkan berkilat, seperti sutera dan lembut. Ia membolehkan anda untuk memberikan rambut jumlah yang dikehendaki semasa memberus gigi.

LOOP - semburan kerinting
Kawalan dan mentakrifkan keriting, menghapuskan keriting halus. Ia tahan kelembapan. Memastikan memegang semula jadi dan fleksibel. Rambut adalah keriting dan tonik berkilat dan lembut. Untuk keriting kesan maksimum, semburan pada rambut yang kering atau kering.

TAC'CURL - penguat landak krim
Mentakrifkan keriting membawa tekstur dan bersinar untuk rambut. Doma rambut kerinting dan mengubah mereka ke dalam keriting lembut dan berkilat.

• PERKHIDMATAN melicinkan

HOT'TIL - serum pelindung haba untuk memberus
Untuk penggunaan pengering rambut sensitif, dek atau oleh colorazioni.Grazie kompleks termo- perlindungan dan vitamin, melindungi rambut daripada haba, memberus Membantu dan menggalakkan kecemerlangan warna.

• GLOSS PERKHIDMATAN

FLASH - semburan gloss
Ia vaporizes sull'acconciatura sentuhan akhir memberikan kecerahan yang luar biasa. Tidak lemak. Melindungi daripada pencerobohan luar terima kasih kepada vitamin - diperkaya penaung foto- kompleks dan menghalang dehidrasi. Dari semburan untuk sentuhan cahaya pada 25-30 cm dari rambut.

STRASS'TIL - kabus gloss
Formula diperkaya dengan minyak bunga kamelia kemanisan pintu penapis UV dan kecemerlangan untuk warna rambut. Semburan lapisan nipis pada 30 cm dari rambut.

• Penetapan PERKHIDMATAN

MUKTAMAD - jerebu penetapan yang kukuh
Membentuk gloss filem dan tetap selama-lamanya. Untuk kesan yg digambarkan maksimum, semburan pada rambut yang kering dan kering. Jangan sembur ke arah api atau apa-apa bahan pijar.

TAC'FORM - Ultra semburan yg digambarkan
Menyediakan gaya rambut memegang kuat tambahan tanpa mengeringkan atau mengeluarkan kecerahan rambut. Mengandungi pelindung matahari foto. Semburan gaya rambut diukir tempatan dengan jari anda, atau 30 inci untuk penetapan akhir selepas selesai mendandan rambut.

STRUCT'IL - gaya rambut gel - penyimpanan extraforte
Ideal untuk luka griffage berarak. Menentukan dan menetapkan pergerakan memberikan bersinar rambut dan semula jadi. Membolehkan anda untuk bekerja dalam pergerakan melegakan rambut. Sesuai untuk semua panjang, tahan lama.

TAC'GEL - gel tambahan kuat
Tambahan kuat penetapan dan kesan vinil dengan kecemerlangan yang maksimum. Sculpts rambut anda. Pergerakan cetak untuk gaya lebih ekstrem. Ia juga digunakan pada rambut yang kering untuk beberapa ciocche.Non sangat tegar harus menggunakan dengan memberus.

TAC'LAQUE - memegang penyembur rambut
Tetap dengan sempurna setiap gaya rambut untuk durata.Fissaggio segera yang sudah lama.

• PERKHIDMATAN KESAN diukir

WET'TIL - basah
Ia memberi bentuk kepada gaya rambut bergaya, melihat struktur basah dan kering memberikan bersinar dan pergerakan semula jadi.

Clink - lilin bersemangat
Menggilap kesan dan anti- keriting halus dan keriting. Satu struktur kristal gelap dan cahaya yang bergetar. Memberi bersinar sengit untuk rambut tanpa gam dan tanpa keriting, walaupun dalam cuaca basah.

TIL'GUM - lilin berserabut
Satu struktur berserabut dan cerah dengan kesan matt. Untuk gaya yang tidak berstruktur, Kusut stropicciati.Separa rambut memberi bentuk dan struktur. Sesuai untuk berpusing lembar.

TAC'MAT - lilin matifiante (opacity)
Lilin ini Matifying sculpts dan bentuk rambut anda sesuka dalam gerakan semula jadi, menyebabkan brillantezza.Ideale untuk semua kesan trend tidak berstruktur. Mencuci dengan mudah dengan syampu.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy