elenco Aziende - HOME PAGE -

LISAP FESYEN
< LISAP BACK

Gel dan selesai rambut - LISAP


LISAP FESYEN
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 35284 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

LISAP FESYEN

Terima kasih kepada kompleks LSC (silikon lipoamino kompleks) yang berdasarkan pada campuran antara lipoaminoacidi dan silikon larut-air dan SILK-AS , berasal dari gentian Sutera, produk FESYEN LISAP melaksanakan dua fungsi penting: lipoaminoacidica dalam pembaikan kerosakan rambut , manakala bahagian silikon melindungi struktur. LSC mengekalkan integriti keratin kapilari dalam penggayaan panas (berus/pengering rambut) dan SUTERA-AS, kerana jumlah juzuk asid amino yang tinggi mencipta filem pelindung yang tidak dapat dilihat, yang menjadikan rambut lembut dan gebu , membaiki, dari dalam. FESYEN LISAP: pembetulan melindungi dan model dengan tanda tunggal.

THICKENER
Cecair. Khas penebalan rambut halus adalah rapuh dan tidak dapat ditangani , menjadi rambut nipis dan rapuh ke rambut tebal dan kukuh sudah dari permohonan pertama.
pemprosesan: flacon 125 ml.

VOLUMISER
Cecair. Memberikan melihat kelantangan maksimum sihat dan bersinar. Tenaga untuk rambut yang lemah , li menguatkan menjadikannya anjal dan penting.
pakej: sebotol 200 ml.

KEDUDUKAN
Jatuh. Membaiki dan melindungi kutikula dan membina semula ia , split berakhir dengan sentuhan yang lembut dan kedudukan menghalang, menghapuskan Frizz.
saiz pakej: botol 50 ml.

PENDANDAN
Semburan. Styler vitaminic , Cipta kelantangan, mentakrifkan gerakan. Menyediakan penahanan yang fleksibel untuk jangka masa yang panjang dan Kasut semua tanpa berat.
pembungkusan: botol 250 ml.

PENGGILAP KOMPAUN
Semburan. Meninggalkan rambut lembut dan ringan untuk kesan yang muktamad tentang melampau , warna melindungi daripada sinaran UV.
pakej: botol 250 ml.

STRAIGHTENING
Krim. Lancar kecoklatannya frizzy rambut dan , menyediakan penghidratan, dona besar Kasut dan melindungi semasa pengeringan dengan pengering rambut dan pinggan.
pakej: sebotol 200 ml.

•LARGE PENGERITINGAN TONG
Cream-gel. Reactivates kerinting itu dan undulations yang memberikan kawalan tanpa berat. Menentukan bentuk , melindungi daripada kelembapan dan pulih sudah hampir.
pakej: botol 200 ml.

MENYEDARKAN
Puding. Melembapkan rambut anda dilayan dan berwarna , kawalan Frizz, meningkatkan warna dengan meningkatkan kecerahan.
pakej: balang 75 ml.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy