elenco Aziende - HOME PAGE -

DEKOTTO
< CHARME & BEAUTY BACK

Nada pada nada - rambut - CHARME & BEAUTY


DEKOTTO
warna perlindungan dail UVA - UVB
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 91681 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
DEKOTTO
warna perlindungan dail UVA - UVB

Melindungi dan memanjangkan kecerahan dan keamatan warna. Digunakan untuk rambut asli memastikan kecemerlangan dan refl halus.
. - RAWATAN SELEPAS COLOR : untuk memperbaiki dan memberi penilaian yang lebih jelas, kuat dan berkilat pantulan
- RAWATAN PENYELENGGARAAN ANTARA COLOURS : untuk memelihara masa ke masa, termasuk perkhidmatan mewarna dan yang lain, kemunculan sihat, rambut penting
.. - SIKAP PERILAKU PEMBETULAN RAWATAN SAMPINGAN : Dalam usaha untuk mengubah suai hasil yang tidak dijangka diperolehi daripada DIY prestasi, untuk bertindak bagi perubahan membuktikan refleks salah atau betul yang tidak mencukupi
- RAWATAN tembakan dan jalur-jalur SUN : untuk mewujudkan bermain baru cahaya dan warna toning dengan terlebih dahulu memulihkan tenaga, kekuatan dan kecerahan melampau lembar dieksploitasi. Besar untuk tonalizzazioni dan penghapusan kesan klasik hodoh diperolehi dengan peluntur.
- RAWATAN RAMBUT ASLI : Bagi mereka yang ragu-ragu mengenai dunia pewarna profesional dan kami mahu pendekatan dengan berhati-hati, bagi mereka yang ingin mengalami perubahan sementara dalam imej mereka, bagi mereka yang tidak mahu minimum mengubah tekstur semula jadi rambut tetapi mahu meningkatkan ciri-ciri, bagi mereka yang tidak mahu terikat kepada perkhidmatan yang memerlukan kesinambungan dalam masa, DEKOTTO adalah terima kasih produk yang sempurna untuk sifatnya untuk sepenuhnya mengesan kehilangan penggunaannya selepas hanya 3/5 mencuci.
- RAWATAN RAMBUT PUTIH : untuk memenuhi keperluan mereka yang tidak suka warna kelabu berambut dan ingin menutupinya tanpa bertindak secara kimia dan bagi mereka yang, sebaliknya, hanya mahu meningkatkan kecerahan tanpa mengubah refl itu. Produk ini dapat bertindak dalam cara yang disasarkan.
Shades 8 warna yang bernas yang bergaya : BLACK, BROWN sengit VIOLET RED, BROWN, EMAS, COPPER, KEBAKARAN MERAH, PERAK.
kotak : 200 tiub ml .

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy