elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR KESAN
< CHENICE BACK

Nada pada nada - rambut - CHENICE


COLOR KESAN
nada pada warna nada tanpa ammonia dalam jangka panjang
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 92220 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

COLOR KESAN
nada pada warna nada tanpa ammonia dalam jangka panjang
nada

pada nada adalah jawapan kepada setiap keperluan : rambut semula jadi untuk membawa pelanggan untuk warna pada rambut kelabu yang pertama untuk menutup secara semula jadi. Hasil: warna-warna terang dan cerah. Rambut seperti sutera dan berkilat dengan warna semulajadi dan cemerlang. Ketiadaan ammonia menghapuskan risiko alergi pernafasan dan mengurangkan sensitiviti kulit.
COLOR KESAN adalah disyorkan untuk menutup rambut putih yang pertama dengan keseragaman maksimum warna, bersinar dan kelembutan. Harvey sengit dan cemerlang tahan lama. Produk ini dipertingkatkan dengan agen pembawa inovatif dapat mengekalkan warna aktif semasa penyediaan dan meningkat dengan ketara penembusan molekul pewarna dan aset di dalam serat rambut. Ejen-ejen pembawa menstabilkan warna ke dalam rambut meningkatkan rintangan untuk basuh dan meningkatkan kepintaran dan intensiti pewarnaan.
COLOR KESAN adalah hasil daripada keseimbangan yang sempurna antara asas dingin dan berkualiti tinggi pigmen yang mempamerkan yang tinggi kesucian. Formula yang diperkaya dengan sangat kosmetik Yogurtene dan madu untuk membuat semua nutrien yang diperlukan untuk memasang semula aci rambut dan membuat rambut anda kuat, lembut dan cantik. Madu juga melindungi kulit sensitif manakala kelajuan pengatup dan menyediakan penghidratan yang sangat baik.
kaedah penggunaan: kacau sehingga sebati di dalam mangkuk bukan logam atau dalam shaker koktel menghormati nisbah campuran 1-2 (50 ml nada ke nada + 100 ml Penyelesaian Aktif). Terpakai bagi kering, rambut belum dicuci.
Masa pemasangan 20-25 minit Memohon selepas warna Perlu
kotak : 60 tiub ml .

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy