elenco Aziende - HOME PAGE -

VOILA COLOR Kult
< INTERCOSMO BACK

Nada pada nada - rambut - INTERCOSMO


VOILA COLOR KULT
Voilà COLOR Kult
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 89244 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

VOILA COLOR Kult
Voilà COLOR Kult

COLOR Kult adalah warna yang baru warna 3-in -1, melembapkan dan menyerikan.
• Warna dalam tiga minit. Tiga minit adalah mencukupi untuk mencapai warna yang meriah tanpa ammonia atau oksida. Ia adalah sesuai untuk mengecas dan meningkatkan pantulan dari rambut berwarna dan topeng rambut putih awal. Kemudian meningkatkan masa pendedahan dari 3 hingga 5-6 minit anda mendapatkan warna yang lebih sengit. Ia boleh digunakan kedua-dua pada rambut berwarna selepas setiap syampu, untuk membantu mengekalkan warna terang, yang pada terluntur rambut untuk menyerlahkan tints.
• menghidrat dalam 3 minit. COLOR Kult mampu memberi daya hidup rambut dan perlindungan dalam masa yang singkat terima kasih kepada CHS, Warna Sistem Penghidratan, kompleks bahan aktif yang terdiri daripada derivatif asid buah-buahan dan elemen yang berasal daripada tumbuhan.
• Boleh membantu meringankan dalam 3 minit.
Shades Pelbagai warna termasuk 13 warna : warna VOILA 044 COPPER COLOR Kult adalah terutamanya sesuai untuk mengekalkan dan memulihkan nada warna yang dibuat dengan siri VOILA COPPER polos baru, terutamanya, sesuai untuk mengecas semula nada gelap 4 dan 6
kotak : 240 botol ml atas ke bawah

minisize COLOR Kult
anda mengambil warna

Sekembali dari bercuti rambut muncul membosankan, tidak bermaya dan pudar : untuk menjaga warna selepas cuti adalah minisize yang VOILA COLOR Kult, pati sebenar warna dan gloss untuk pewarna yang sempurna, walaupun di rumah. Warna baru telah diperkaya dengan kompleks NataspHere4 inovatif, yang membolehkan penembusan yang lebih baik
warna di dalam rambut, memberikan mereka kesihatan dan membantu untuk mengekalkan warna yang paling indah dan cerah lagi.
kotak : beg dengan dispenser 30 ml pek 12 pcs

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy