elenco Aziende - HOME PAGE -

TONE ON TONE
< MEDAVITA BACK

Nada pada nada - rambut - MEDAVITA


TONE ON TONE
Tono SU Tono
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 76119 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

TONE ON TONE
Tono SU Tono

ammonia bebas pewarna krim
Melindungi sehingga 50% daripada rambut putih. Menderma refleks luar biasa sengit, tahan lama dan menjadikan rambut lembut, seperti sutera, rambut terkawal. Ideal untuk fesyen pantulan cerah secara semula jadi, menjadi gelap teduh atau semula jadi untuk kembali ke warna semula jadi dengan keputusan yang cemerlang. Juga disyorkan untuk memulihkan warna untuk ossidazione.Non menyebabkan
kesemutan, tidak mengandungi ammonia dan menghormati struktur rambut. Formula berteknologi tinggi, memberi anda gloss yang tinggi dan cemerlang warna cosmeticità pada rambut. Ia lembut pada kulit dan juga boleh digunakan pada hari pembelajaran.
Shades yang terdapat di 15 warna yang bijak dan terang, 6 dan 9 imaginasi semula jadi, dalam siri : BLACK, BROWN DARK, BROWN, BROWN, GELAP BLONDE, BLONDE, DARK BROWN, LIGHT BROWN, kuning air, uNGU PURPLE, MAHOGANY, PURPLE RED, MERAH tERANG, COPPER, GOLD.
kaedah penggunaan: mencairkan tiub 60 ml dengan 120 ml nada pada nada Activator. Tempoh pendedahan 30 minit pada suhu bilik atau 15 minit di atas api.
kotak : 60 tiub ml astucciato

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy