elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR
< WELLA PROFESSIONALS BACK

Nada pada nada - rambut - WELLA PROFESSIONALS


COLOR
COLOR
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 81117 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
COLOR
COLOR

COLOR
pewarna langsung

Warna segar adalah tindakan filem membentuk highlighters kosmetik, tanpa ammonia. Sesuai untuk mereka yang datang untuk pertama kalinya, untuk warna, untuk melindungi warna rambut putih pertama bagi lelaki atau bagi mereka yang suka untuk mengekalkan warna mereka tetapi menambah sentuhan terang dan berkilat. Dengan formula yang direka Penting Kompleks berasaskan Struktur -PH Betaine dan D- Panthenol 6.5 memberikan rambut warna yang cerah dan licin dari akar ke hujung. Ia digunakan secara langsung dan mempunyai tempoh kira-kira 8 syampu.
kaedah penggunaan: bilas dengan bersih dan lap sehingga rambut anda, memohon produk dengan mengedarkan ia sama rata, biarkan selama 5-20 minit bergantung kepada struktur rambut dan keamatan warna yang anda mahu. Untuk meningkatkan kekuatan sesuatu warna, kami mengesyorkan penggunaan sumber haba atau meningkatkan kelajuan pengatup. Selepas pengatup bilas dengan baik. Jangan membuat syampu tambahan dan teruskan ke menyuruhnya lebih.

Perfecton
Persoalan pada pH berasid

Mengandungi satu set bahan-bahan aktif yang berkaitan dengan rambut dan warna pigmen, gabungan yang meningkatkan dan menguatkan struktur rambut. COLOR Perfecton amat disyorkan untuk menyeragamkan warna selepas perm a, untuk mengekalkan warna yang cerah dan bersemangat dalam warna dan yang lain atau bagi mereka yang suka produk semula jadi yang mencerminkan rambut mereka sendiri.
Shades yang pelbagai warna boleh dicampur bersama-sama untuk meningkatkan pantulan selama-lamanya yang tidak diingini. Ia merupakan produk percuma perlu dicampur dengan air dan ammonia.
kaedah penggunaan: selepas mencuci rambut anda, atau selepas gerak mengombak, campurkan 250ml air dengan kuantiti warna Perfecton bergantung kepada warna yang anda ingin mencapai
• Nada daripada 12 /0 hingga 10/0 + 5ml air 250ml Perfecton
• Nada 9/0 250ml air + 10 ml Perfecton
• Nada 8/0 250ml air + 15ml Perfecton
• Nada dari 7 /0 hingga 4/0 250ml air + 20 ml Perfecton
Sebarkan campuran secara langsung daripada aplikator pada asas, panjang dan berakhir.
Jangan bilas dan terus ke menyuruhnya lebih.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy