elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR.IT - pelunturan SERBUK
< ALDO FORTE BACK

Peluntur rambut - ALDO FORTE


COLOR.IT - PELUNTURAN SERBUK
AZURE BAUAN


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
COLOR.IT - pelunturan SERBUK
AZURE BAUAN

Diformulakan dengan debu berat, jadi tidak menentu, adalah kaya dengan bahan-bahan yang dipilih dengan teliti. Menghormati struktur rambut decolorandolo secara optimum.
Disyorkan untuk semua teknik: jalur-jalur, acara kemuncak, mencerahkan, kesan khas dan decolorizzazioni. Terima kasih kepada kandungan pigmen biru-ungu, elakkan toning ke arah kuning- oren dan memberikan lebih cahaya untuk pelunturan. Campuran dengan Oxidizing Emulsi Krim COLOR.IT untuk 20-30-40 jilid, mewujudkan krim lembut mudah untuk memohon.
kaedah penggunaan: mencampurkan dalam bekas bukan logam, 50 g. (1/2 sudu ) daripada pelunturan POWDER COLOR.IT dengan 100 ml (1 sudu ) daripada Oxidizing Emulsi Krim COLOR.IT.
Kelajuan shutter indikatif ( 20 hingga 45 min.) Vary mengikut nada peluntur ( 2-7 ), dan bergantung kepada jumlah emulsi yang digunakan ( Vol 20-30-40 ). Kami mengesyorkan memeriksa mencerahkan semasa masa pendedahan, berhubung dengan kesan yang diingini, di bahagian bawah permohonan itu, di bawah syarat-syarat yang rambut dan suhu ambien.
kotak : sekotak 500 gr. atau bungkus dalam kotak.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy