elenco Aziende - HOME PAGE -

DE : C PREMIUM CREAM
< ALTER EGO ITALY BACK

Peluntur rambut - ALTER EGO ITALY


DE : C PREMIUM CREAM
krim pemutih tindakan kosmetik tinggi
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 87651 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DE : C PREMIUM CREAM
krim pemutih tindakan kosmetik tinggi

Pelunturan krim dengan tindakan kosmetik yang tinggi, meluaskan julat sedia ada produk teknikal Decoego untuk pelunturan profesional. Ia menawarkan perkhidmatan 360 darjah, dari jalur-jalur yang paling tradisional dengan foil, calar, balayages, strok ringan dengan spatula atau sikat, untuk teknik Sebaliknya pelbagai.
Terima kasih kepada tekstur berkrim yang, tebal dan padat dan komposisi molekul yang telah dipertingkatkan dengan inovatif Hydra Sistem Loock, membolehkan untuk memudahkan lebih besar permohonan dan sesuai untuk semua teknik perubahan warna.
Tekstur yang merujuk kepada perasaan rawatan berkhasiat dan kosmetik yang tidak stiffens dan tidak kering rambut semasa fasa permohonan. Mengandungi:. Melilini, Jagung, Shea Butter, Kaolin
Unik Hydra Sistem Loock melilini berdasarkan membolehkan anda untuk menggabungkan bahan-bahan aktif melalui jaringan keselamatan seluruh rambut seperti sarang perlindungan. Ini mekanisme asal asli nikmat lebih walaupun taburan krim dan membolehkan untuk cengkaman yang lebih baik pada struktur rambut.
Di samping itu, tindakan Bio- hawa Sistem Prihatin berasaskan Protein Jagung, membantu untuk mengimbangi semula kandungan protein semula jadi dalam rambut, memberi kenyang dalam warna, kilauan dan daya hidup.
pakej :. beg 250 gr

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy