elenco Aziende - HOME PAGE -

JOC COLOR LINE
< BAREX BACK

Peluntur rambut - BAREX


JOC COLOR LINE
JOC COLOR LINE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 83698 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

JOC COLOR LINE
JOC COLOR LINE

pelunturan POWDER BLUE - kesan antigiallo
dengan D- Panthenol

Mengotorkan penuh hormat untuk kulit dan rambut, dan sama rata mencerahkan dengan keputusan yang sempurna. Pelunturan POWDER COLOR LINE JOC direka untuk jumlah perubahan warna, purata, atau membaca, acara kemuncak, penjerukan dan balayages. Formula D- Panthenol bertindak dengan melindungi dan menghidratkan rambut, manakala pigmen biru yang membentuk meneutralkan kesan membuat warna kuning lebih semula jadi. Terima kasih kepada serbuk yang mana ia terdiri, pelunturan POWDER tidak bersurai di udara semasa pencampuran, memastikan persekitaran kerja yang lebih selamat dan lebih sihat.
D- Panthenol, sekutu penting, adalah provitamin yang hartanah akan dikenali dan dihargai selama bertahun-tahun pada rambut profesional. Digunakan dalam formulasi lebih berkesan, kerosakan pembaikan disebabkan oleh bahan kimia yang agresif atau rawatan mekanikal, mengekalkan tahap hak penghidratan dan mencegah kekeringan rambut dan penggubalan hujung berpecah. Dalam formula pelunturan POWDER D- Panthenol bertindak secara sinergi dengan bahan-bahan kationik khas yang membuat rambut lembut, anjal dan mudah untuk menyisirnya.
kaedah penggunaan: di dalam mangkuk bukan logam mencurahkan dua sudu makan serbuk dan menambah pengoksidaan emulsi dalam jumlah yang diperlukan untuk mendapatkan konsistensi yang dikehendaki (2 bahagian oksidan dan 1 bahagian serbuk) Gunakan Joc Oksida pada 20/30/40 Vol bergantung kepada tahap pelunturan dikehendaki. Adalah dinasihatkan, oleh itu, untuk mengawal tahap pelunturan semasa pemasangan (minimum 20, maksimum 35 minit). Bilas dengan air suam, kemudian pergi ke Joc Semula Baki Shampoo.
kotak : 250 g beg dalam pek 2

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy