elenco Aziende - HOME PAGE -

VITAMINIC meluruskan CREAM
< EMMEDICIOTTO BACK

Pelurus rambut - EMMEDICIOTTO


VITAMINIC MELURUSKAN CREAM
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 95842 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

VITAMINIC meluruskan CREAM

meluruskan krim untuk protein gandum tanpa asid thioglycolic dan ammonia. Dirumus untuk semua jenis rambut untuk mewujudkan kesan licin dan untuk mengurangkan jumlah landak.
Ini pemprosesan produk persekitaran tipikal alkali (pH 9) telah seimbang dengan satu set bahan-bahan fungsian dengan pelembab, berkhasiat, dingin, pemulihan dan emolien. Akhirnya meluruskan CREAM, sambil mengekalkan kecekapan yang tinggi, menyediakan kemerosotan kecil berkesan rambut berbanding dengan.
AKTIF /> - Silikon (melembutkan dan menggilap)
- Panthenol (melembapkan dan tonik)
- Vitamin (tindakan tonik)
- TANPA
- TANPA asid thioglycolic
kaedah digunakan : mencuci rambut anda dengan syampu Setiap Hari 01 dengan teliti menghapuskan segala kekotoran. Sapukan pada rambut meluruskan CREAM memberikan bentuk yang dikehendaki. Menyikat kerap untuk menyeterika yang lebih baik; melakukan kawalan kunci setiap 3/5 minit. Pada akhir 15/20 minit bilas selama 5 minit sambil mengeluarkan air yang berlebihan, sikat, kemudian memohon Neutralising Losyen dan biarkan selama kira-kira 7/8 minit menyikat kerap. Bilas dengan teliti dan kemudian kering yang anda mahu.
Times: untuk rambut semula jadi dan dirawat, 15/20 minit: memeriksa setiap 3/5 minit. Untuk rambut dengan:. 15 minit, memeriksa setiap 3 minit
pakej :. 250 ml tiub

NEUTRALISING LOTION
Meneutralkan losyen disediakan dengan vitamin dan Panthenol yang memberikan bersinar rambut dan sikat ; meletakkan cosmeticità mencipta bentuk yang baru diberi. Rambut akan kelihatan dingin dengan
pakej : 1000 botol ml .

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy