elenco Aziende - HOME PAGE -

Brazil -
< LA BRASILIANA BACK

Pelurus rambut - LA BRASILIANA


BRAZIL -
LA- BRASILIANA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 81033 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Brazil -
LA- BRASILIANA

rawatan keratin dengan kolagen
Kolagen rawatan meluruskan yang memberikan bersinar dan kelembutan untuk rambut tanpa merosakkan atau mengubah struktur molekul. Keratin mengembalikan kesihatan, kolagen meningkatkan keanjalan. Untuk semua jenis rambut, walaupun dirawat secara kimia. Permohonan itu adalah cepat dan sangat mudah, dan juga pengurusan rambut selepas rawatan: kelembapan -bukti, hujan dan peluh. Rambut akan sentiasa digilap dan dijaga. Ia adalah disyorkan bahawa permohonan setiap 2-4 bulan untuk memperbaiki keadaan rambut, walaupun manfaat dapat dilihat sudah selepas penggunaan pertama.
kaedah penggunaan: prosedur permohonan berlangsung satu jam setengah hingga empat jam, bergantung kepada panjang dan ketebalan rambut. Selepas permohonan, produk itu dibubarkan dengan serabi kepada 450 darjah, menghidrat rambut dan mewujudkan kemasan berkilat. Keputusan dapat dilihat dengan serta-merta dan lepas daripada dua hingga empat bulan, secara beransur-ansur pudar dan
dengan mencuci. Mengekalkan rambut selepas rawatan adalah mudah. Kelembapan dan hujan tidak berjaya rambut keriting. Rawatan ini terdiri daripada 5 produk, semua Natrium percuma.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy