elenco Aziende - HOME PAGE -

FLY X2
< BABYLISS PRO BACK

pemangkasan aksesori - BABYLISS PRO


FLY X2
perapi profesional
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 82243 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

FLY X2
perapi profesional

FLY X2 diilhamkan oleh kualiti dan prestasi Ferrari, serta kecemerlangan teknologi BaBylissPRO. Ini mewah penggunting rambut profesional dilengkapi dengan MaxLife teknologi enjin prestasi yang luar biasa PRO, dan sistem ultra- cepat dengan dipotong eksklusif. Motor dilengkapi dengan karbon tradisional yang memakai hubungan berakhir yang memberi kesan kepada hayat perkakas. Apabila arang dimakan, enjin berhenti bekerja. BaBylissPRO ™ telah dihapuskan arang dan digantikan dengan 4 sangat kuat magnet nadir bumi. Ini kemajuan teknologi membolehkan anda untuk mereka bentuk enjin lebih ringan dan lebih tahan lama (sehingga 10,000 jam). MaxLife enjin PRO adalah lebih ringan daripada motor standard dan dilengkapi dengan 2 galas bola yang banyak mengurangkan tahap getaran.

yang

bilah X -Grip adalah pisau tetap dengan lapisan Titanium, keluli pisau alih dengan kandungan yang tinggi karbon, yang menawarkan keberkesanan memotong dua kali lebih besar dari langkah pertama, frekuensi potong 6,300 pergerakan seminit bilah.

FLY X2 juga menawarkan 32 kemungkinan kombinasi pemotongan ketinggian.

kapasiti bateri

Lithium- Polimer tinggi membolehkan enjin untuk beroperasi dengan daya kuasa yang berterusan tinggi dan tork, memastikan prestasi maksimum, juga menjamin autonomi yang luar biasa 3 jam operasi (tanpa sambungan ke sesalur kuasa dan tanpa cas semula) yang diperolehi dengan masa permulaan caj ultrafast 3 jam

FLY X2 dengan itu menjamin simpanan, keselesaan, ringan dan ergonomik.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy