elenco Aziende - HOME PAGE -

COLOR.IT - Mewarna CREAM
< ALDO FORTE BACK

Pewarna rambut - ALDO FORTE


COLOR.IT - MEWARNA CREAM
dengan minyak ekstrak tumbuhan zaitun tanpa ammonia dan tanpa parafenilendiammina


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
COLOR.IT - Mewarna CREAM
dengan minyak ekstrak tumbuhan zaitun tanpa ammonia dan tanpa parafenilendiammina

Sesetengah bahan kimia seperti ammonia dan parafenilendiammina, digunakan untuk pengeluaran pewarna rambut boleh menyebabkan penyakit kulit dan penyakit pernafasan.
COLOR.IT telah menggantikan ammonia dengan Monoethanolamine dan parafenilendiammina dengan Diaminotoluena sulfat (molekul generasi baru) dan dengan itu mengurangkan kemungkinan alahan dan pedih ulu hati.
Ia menjamin penuh hormat untuk melindungi struktur rambut.
Penggunaan eksklusif bahan-bahan aktif dan pigmen berkualiti tinggi, memastikan warna yang konsisten dan tints tahan lama, kuat dan cemerlang dan liputan penuh uban. Gabungan CREAM Mewarna dan Emulsi Oksida COLOR.IT dalam krim, membolehkan untuk mendapatkan campuran dan baldu lembut, mudah untuk memohon dan merebak, untuk cepat dan mudah. Penyelidikan berterusan bertujuan untuk mencipta produk yang menggabungkan praktikal, menghormati struktur semula jadi rambut dan keputusan cemerlang, membawa kepada penggubalan pewarna krim dengan minyak tumbuhan COLOR.IT ekstrak zaitun. Bau cahayanya menggunakan yang menyenangkan, memastikan warna seragam, terang dan seperti sutera dalam jumlah berkenaan dengan rambut.
Shades yang terdapat di 30 warna dalam siri ini:
- ASLI : 1.nero, 3.castano 4.castano gelap, 5.castano jelas, 6.biondo gelap, 7.biondo, 8.biondo jelas, 9.biondo jelas;
- COPPER : Tembaga 4.4.castano, tembaga emas 8.43.biondo jelas, tembaga 7.44.biondo sengit, 6.4.biondo tembaga gelap;
- PURPLE : 4.22.castano irise sengit, jelas 5.22.castano irise
- RED : 4.62.castano merah iRise, berapi-api 5.66.mogano, sengit mahogani jelas 5.55.castano, merah mahogani 5.56.castano jelas, 7.66.biondo dalam ungu, cahaya mahogani 8.52.biondo irise ;
- GOLDEN DAN BROWN : 5.003.castano coklat semula jadi cahaya, cahaya 5.3.castano keemasan, coklat gelap 6.003.biondo semula jadi, 6.3.biondo keemasan gelap, tembakau 7.003.biondo semula jadi, 7.33.biondo sengit cahaya keemasan 8.003.biondo semulajadi badam, 9.003.biondo madu asli yang jelas, 9.3.biondo emas jelas.
kaedah digunakan : Dalam bekas yang bukan logam, campuran satu bahagian krim dan bahagian dan separuh daripada pengoksidaan krim emulsi
.- Permohonan pertama : sama rata mengedarkan campuran pewarna panjang bersedia dan hujung rambut, biarkan selama kira-kira 10 minit. Kemudian menyediakan semula campuran pewarna yang sama dan merebak ia sama rata pada akar juga, tertakluk kepada masa pendedahan yang lagi 30 minit.
- Mengemasi : mengedarkan campuran sama rata kepada pertumbuhan rambut pewarna bersedia, memerhatikan kelajuan pengatup sebanyak 30 minit. Jika perlu, untuk toning panjang dan tips beberapa minit sebelum akhir masa pendedahan lembapkan dengan botol semburan dan menggunakan warna tersebut kekal mengemulsi segala-galanya.
Sentiasa mengurangkan separuh masa pemasangan selepas.
Selepas masa pendedahan, perlahan-lahan bilas rambut dengan air panas, syampu dan topeng masam.
Amaran: mewarna krim COLOR.IT ditentukur bagi peratusan daripada 70% daripada rambut putih. Lebih daripada 70 % menggunakan nada yang lebih gelap (contohnya, untuk mendapatkan 7 penggunaan 6).
pakej :. Tube 100 gr


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy