elenco Aziende - HOME PAGE -

keratin COLOR
< BBCOS BACK

Pewarna rambut - BBCOS


KERATIN COLOR
keratin COLOR


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

keratin COLOR
keratin COLOR

berasaskan keratin pewarna kekal
Ia menggabungkan makanan istimewa pewarna tanpa ammonia, protein fisio yang lebih sesuai untuk rambut : keratin dihidrolisiskan. Keputusan: sutera rambut, sihat, gemuk, warna dan nada semulajadi dipertingkatkan dengan pantulan terang. Keratin adalah protein yang membentuk komponen asas rambut, rambut, dan kuku. Keratin rambut hadir di kulit luar, lapisan luar nipis yang bertanggungjawab untuk gloss dan kelancaran rambut, dalam korteks, di mana gentian keratin dan gentian halus mengikat dan menentukan kekuatan dan keanjalan rambut. Akhirnya, pada tulang, yang terdiri daripada protein keratin, yang berbunyi warna rambut. Pewarna, mudah menukar ikatan kimia kerosakan keratin ia.
Keratin COLOR adalah warna dalam krim tanpa ammonia berasaskan keratin terhidrolisis yang mudah terbenam dari kulit luar dan korteks rambut semasa rawatan untuk memenuhi keperluan untuk protein pertumbuhan semula.
Shades yang terdapat di 40 warna.
cara penggunaan: mencampurkan tiub krim Keratin COLOR 100 ml dengan 150 ml Oxigen BBcos, sekali gus memperoleh 250 ml krim, kuantiti yang mencukupi untuk pewarna kepala tebal rambut. Shutter kelajuan 30/35 minit. Eksklusif untuk pendandan rambut. Mencampurkan : 1. 1.5
kotak :. 100 ml tiub


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy