elenco Aziende - HOME PAGE -

NAT WARNA
< CALMAR BACK

Pewarna rambut - CALMAR


NAT WARNA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 112774 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

NAT WARNA

Adalah rasa yang mengandungi prinsip-prinsip aktif yang khusus bagi penjagaan dan Kecantikan rambut. Selain Pro vitamin B5, warna NAT diperkaya dengan Creatine adalah bahawa ia menjalankan tindakan pemulihan dan perlindungan memberi dia melihat rambut sihat dan bersinar. Guar gusi dan mempunyai penghawa kuasa tinggi yang meningkatkan kelembutan dan manageability rambut. Ceramides' membawa tindakan fixative pigmen warna tahan lama dan rambut yang sihat dan terang. Terima kasih kepada yang liposomes menembusi jauh, pelepasan prinsip-prinsip yang aktif berlaku secara beransur-ansur.

warna: warna-warna 64 di Alam 'Abu siri 'IRISÈ' SADURAN emas 'SENGIT' AUBURN 'MAHOGANI' ROSSI 'INTENSE' MEDITERRANEAN warna merah' sejuk 'Pasir' BROWN permulaan kuning JINGGA di SUPERLIFT (LOSYEN PEMUTIHAN ULTRA perang KRISTAL semulajadi, CHIARISSIMO LIGH angkat warna Abu perang), CORRECTORS (merah TEMBAGA 'ASH') biru ungu.

arahan-arahan untuk penggunaan: memakai sarung tangan pakai buang yang sesuai. Dalam bekas berketumpatan Campurkan 50 ml warna yang diingini + 75 ml OXIGOLD 10-20-30-40 Jld. (nisbah 1: 1, 5). Pengatup 30 minit. Pewarna superlift untuk kelajuan pengatup disyorkan 40-45 minit.

pembungkusan: tiub 100 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy