elenco Aziende - HOME PAGE -

WARNA WARNA MANIS
< CALMAR BACK

Pewarna rambut - CALMAR


WARNA WARNA MANIS
rambut yang mewarna krim-no Ammonia PPD tiada-dengan minyak cacao
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Produk dilihat Visits: 84063 kali

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

WARNA WARNA MANIS
rambut yang mewarna krim-no Ammonia PPD tiada-dengan minyak cacao

WARNA SWEET adalah warna yang kekal dengan minyak Cacao dan tanpa P-Phenylenediamine dan bebas-paraben.
Memberi warna yang kuat dan bernas yang tahan lama. Rambut bersinar dan kedudukan rambut dengan warna-warna terang. Adalah mudah untuk bergaul dan memohon krim pewarna profesional: ketiadaan ammonia yang mengurangkan risiko alahan pernafasan dan meminimumkan kepekaan kulit. Terima kasih kepada Rumusannya yang diperkaya dengan minyak Cacao 'Warna SWEET warna menggalakkan pemakanan yang perlu dikendali gentian rambut yang membuat rambut lebih kuat' lembut dan bersinar. Kewujudan semulajadi ekstrak daripada Chamomile hammamelis pisang 'pelindung' dan menggalakkan emollient dan pelembab. Antioksida dan menenangkan tindakan ekstrak ini memberikan perlindungan kepada sensitif kulit semasa pendedahan dan menggalakkan penghidratan rambut nada ia. Semulajadi ekstrak Horsetail Birch 'St John's Wort dan Horsechestnut akan menulenkan' keanjalan dan kilauan semulajadi dan keanjalan remineralizing meraih rambut yang sihat.
WARNA SWEET warna adalah hasil daripada keseimbangan sempurna di antara udara asas dan pigmen berkualiti tinggi dengan Ijazah tinggi kesucian.

warna: meliputi 42 warna disediakan dalam siri: GOLDEN BEIGE 'semulajadi' ASH 'GOLDEN BROWN' UNGU ' MAHOGANI BROWN/BEIGE 'AUBURN' sejuk 'TONALIZZATORI' dan creamers.

arahan untuk penggunaan: dalam mangkuk logam dengan teliti Campurkan dalam nisbah 1:1 warna SWEET warna + OXIGOLD pengoksidaan emulsi (100 ml + 100 ml). Memohon dengan berus rambut Kering, unwashed. Jumlah mestilah mencukupi untuk memastikan liputan baik rambut putih. Meninggalkan 25-35 minit. Basuh bersih dan meneruskan dengan syampu ini.

pembungkusan: tiub 100 ml.


Syarikat

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy